reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test ciążowy po kilku godzinach

Dorota991

Fanka BB :)
Hej,
Staramy się z mężem o dziecko już prawie rok.. Niestety pierwsza ciąża skończyła się poronieniem w 9 tygodniu. Od kilku cykli próbujemy na nowo. Oczywiście walczę z psychika - chęć posiadania dziecka jest silna, szczególnie po stracie. Ale do celu. Wczoraj zrobiłam test. 2 dni przed termin miesiączki. Oczywiście na szybko. Wynik po 30 sec negatwny,wyladowal w torebce. Po jakiś 4 godzinach wrzucałam do śmieci a tam cień cienia. Wiem że po takim czasie nie sprawdzamy, tak umiem czytać tak tak wiem:) bez linczu proszę :) żałuję że nie odczekałam dłuższej chwili na wynik, ale też nigdy, przenigdy test ciążowy nie pokazał mi drugiej kreski kiedy był negatywny. A trochę ich zrobiłam 😂 Co sądzicie? Mogę się złapać cienia nadziei? Tak dla porównania dziwny test i negatywny sprzed miesiąca 😂

Załączniki

• IMG_20200805_215457.jpg
    IMG_20200805_215457.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 14 750
reklama
Ja tak zrobiłam test o czułości 25. Po 3h zobaczyłam cień a popołudniu powtórzyłam Pink czułość 10 i piękne 2 krechy . Więc lepiej powtórz jutro z rana :)

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie negatywny. Powtórz jutro rano i odczytaj wynik po takim czasie, jaki jest napisany w ulotce, a nie po kilku godzinach

Jak po 30 sekundach wyrzucilas to powtórz o lepszej czulasci bo niewiadomo czy ta kreska pojawiła się po godzinie czy np po 4 minutach

Dzięki dziewczyny :) jak zwykle na dwoje babka wróżyła, ale jak widać po Karolci cień szansy istnieje. Test napewno powtórzę. Narazie mąż ćwiczy moja cierpliwość i każe czekać do soboty :)

Mnie w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł negatywny. Wygrzebałam ze śmietnika 😂🙈 po ok. 10 min. i cień drugiej kreski. Kilka dni później krecha jak się patrzy. Dziś 20 tc. Trzymam kciuki.

reklama
Też tak robiłam :-) :) W cyklach bezowocnych nie było cienia wątpliwości - biel ściany nawet pod słońce. W tym, w którym się udało wyglądało tak samo jak u Ciebie, więc mam nadzieję, że w kolejnych dniach kreski będą tylko ciemniały :)

Do góry