Dorota991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać słabą kreskę na obu zdjęciach zrobisz betę, będziesz wiedziała co i jak kciuki pozytywną betęTak patrzę na to zdjęcie i ***** widać , tu chyba lepiej. Wybaczcie, że jak nawiedzona. Ale radość na chwilę wróciła Jutro beta i zobaczymy.
Zrob test z rana nowy zgodnie z instrukcja, teoretycznie jest kreska ale w praktyce nie wiarygodna, bo po kilku godzinach. Takze zrob nowy.Mam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?
Dla mnie tez do powtórzenia, nie brałabym tego jako pozytyw ,dla mnie to kreska fabryczna przebijaMam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?
Mam taki sam problem....dziś 27dc owulacja potwierdzona badaniem progesteronu 6dpo. Pierwsze 5 min negatyw, wróciłam po kilku godzinach no i jest blada różowa (nie szara jak na zdjęciu) kreska...staram się nie nakręcać ale jestem po 2 poronieniach i czekam na udana próbę....co myślicie?