reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test, wiarygność wyniku przed miesiaczką

Po 4 dniach spóźnienia, kreska powinna być wyrazna , mi w dniu spodziewanej @ wyszla dość wyrazna kreska ,najlepiej iść na bete ,to daje 100 % pewności
W pierwszej ciąży wynik testu pokazał mi dopiero po tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem już od czego to zależy ?!

reklama
Ja 33dc i tez negatywny dziwny test, 2 dni spóźnienia @

Załączniki

• 20220130_161558.jpg
    20220130_161558.jpg
    481,3 KB · Wyświetleń: 171
W pierwszej ciąży wynik testu pokazał mi dopiero po tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem już od czego to zależy ?!
Od stężenia hormonu beta hcg ,ja np w dniu @ mialqm 250 przy cyklach 28 dniowych , Ty masz dłuższe cykle ,wiec owulacja jest później, najlepiej iść na bete I będzie coś wiadomo

reklama
Próbowałam zrobić zdjęcie ale znowu nie mogę złapać tej kreski :/ ona jest tak blada, że mi jej nie łapie i wcale zdjęcie nie jest lepsze od tego co dodałam w poście :( jak patrzę na test to ja zauważam ale w aparacie niestety jej nie mogę wyłapać 🙈
Cóż byle jakoś wytrzymać ten jeden dzień i jutro po południu będzie wszystko jasne 😅 jeżeli to nie będzie ciąża to stwierdzam, że coś z testami nie tak 😜
Po prawej test z 3 dni przed @ , po lewej test dzień po spóźnionej miesiączce . Życzę zdrówka ♥️

Załączniki

• CFE18385-4726-43FA-ADB2-D6156C6138F2.jpeg
    CFE18385-4726-43FA-ADB2-D6156C6138F2.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 187
  • 342CFBB1-5F28-400F-A3D6-C3994D5BE60C.png
    342CFBB1-5F28-400F-A3D6-C3994D5BE60C.png
    522 KB · Wyświetleń: 189
Do góry