W pierwszej ciąży wynik testu pokazał mi dopiero po tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem już od czego to zależy ?!Po 4 dniach spóźnienia, kreska powinna być wyrazna , mi w dniu spodziewanej @ wyszla dość wyrazna kreska ,najlepiej iść na bete ,to daje 100 % pewności
reklama
G
guest-1680456925
Gość
Niby są dwie kreski, ale dla pewności powtórz testNie ważny moim zdaniem.. musisz powtórzyć test
G
guest-1680456925
Gość
Tak, powtorze z rana. Dzisiaj chyba nic z tego moczu dziennego nie wyjdzie, bo wczorajszy byl negatywny.Niby są dwie kreski, ale dla pewności powtórz test
Daj znać ja tez teraz czekam na przybicie @. Wczorajszy test był negatywny wiec raczej nie mam się co nastawiać na ciążeTak, powtorze z rana. Dzisiaj chyba nic z tego moczu dziennego nie wyjdzie, bo wczorajszy byl negatywny.
Fado123
Fanka BB :)
Od stężenia hormonu beta hcg ,ja np w dniu @ mialqm 250 przy cyklach 28 dniowych , Ty masz dłuższe cykle ,wiec owulacja jest później, najlepiej iść na bete I będzie coś wiadomoW pierwszej ciąży wynik testu pokazał mi dopiero po tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem już od czego to zależy ?!
reklama
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Po prawej test z 3 dni przed @ , po lewej test dzień po spóźnionej miesiączce . Życzę zdrówkaPróbowałam zrobić zdjęcie ale znowu nie mogę złapać tej kreski :/ ona jest tak blada, że mi jej nie łapie i wcale zdjęcie nie jest lepsze od tego co dodałam w poście jak patrzę na test to ja zauważam ale w aparacie niestety jej nie mogę wyłapać
Cóż byle jakoś wytrzymać ten jeden dzień i jutro po południu będzie wszystko jasne jeżeli to nie będzie ciąża to stwierdzam, że coś z testami nie tak
Załączniki