A mogę zapytac jak te plamienia wyglądały? I czy miałaś jeszcze jakieś inne objawy?U mnie też wystąpiło plemienie wzięli mnie na oddział niestety poroniłam . Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka
reklama
F
foks1234
Gość
U mnie wszystko świeże... 3.01 poroniłam. 10.01 byłam na kontroli i dostaliśmy również zielone światło.U mnie tez poronienie samoistne tyle że na oddziale. Nie miałam zabiegu oczyściłam się sama odrazu dostaliśmy zielone światło. Zobaczymy co życie przyniesie . Jak idą starania?
Brałam clo na stymulację i się nie udawało. Odpuściliśmy 2 miesiące i zaszłam. 23 grudnia wiedziałam że jestem w ciąży. A 29 już beta spadła więc nie było szans...
Ale czuję się na siłach, i chce próbować dalej. A jak u ciebie?
Mocno wierzę że nam wszystkim się uda
F
foks1234
Gość
U mnie też były plamienia, lekkie raz różowe l, raz brązowe. Lekarz stwierdził że to normalne bo przy podcieraniu widziałam. Wkładka czysta. Bolało mnie brzuch jak na okres. Dostałam luteinę i sterydy na podtrzymanie.A mogę zapytac jak te plamienia wyglądały? I czy miałaś jeszcze jakieś inne objawy?
Stwierdził, że takie plamienia są normalne przy poronieniu?U mnie też były plamienia, lekkie raz różowe l, raz brązowe. Lekarz stwierdził że to normalne bo przy podcieraniu widziałam. Wkładka czysta. Bolało mnie brzuch jak na okres. Dostałam luteinę i sterydy na podtrzymanie.
Czy po prostu w ciąży?
Anna199
Fanka BB :)
Jasne że tak. Plemienia były prawie niewidoczne kolor bardziej w brązowy tylko przy podcieraniu i to nie przy każdym zaczęły się ok 17tej, tego samego dnia dostalam sie na wizytę -przez resztę dnia mialam obserwować gdyby był ból brzucha czy mocne krwawienie wstawić sie natychmiast skierowanie mialam nastepnego dnia na 8rano. W szpitalu zaczęłam krwawic mocniej po ok dobie. Bol brzucha jak na miesiaczke ostatniego dnia było najgorzej ciśnienie spadło do 80/50 krwawilam wiedzialam ze już nic nie da sie zrobić..Niestety tabletkiA mogę zapytac jak te plamienia wyglądały? I czy miałaś jeszcze jakieś inne objawy?
duphaston nie pomogly dostawalam tam 6xduphaston plus kwas foliowy. Beta spadła przez noc z 1050 do 450
Anna199
Szybki obrót akcji tak ja u mnie tyle że ja poroniłam 12.11 jak narazie jesteśmy podejścia co ma być to bedzie na nic się już nie nastawiam . Daj znać jak juz zobaczysz 2 kreseczki . Pielęgniarki mówiły ze im szybciej po poronieniu samoistnym tym lepiejU mnie wszystko świeże... 3.01 poroniłam. 10.01 byłam na kontroli i dostaliśmy również zielone światło.
Brałam clo na stymulację i się nie udawało. Odpuściliśmy 2 miesiące i zaszłam. 23 grudnia wiedziałam że jestem w ciąży. A 29 już beta spadła więc nie było szans...
Ale czuję się na siłach, i chce próbować dalej. A jak u ciebie?
Mocno wierzę że nam wszystkim się uda
A dlugo trwały u Ciebie te plamienia zanim pojawiło się krwawienie?Jasne że tak. Plemienia były prawie niewidoczne kolor bardziej w brązowy tylko przy podcieraniu i to nie przy każdym zaczęły się ok 17tej, tego samego dnia dostalam sie na wizytę -przez resztę dnia mialam obserwować gdyby był ból brzucha czy mocne krwawienie wstawić sie natychmiast skierowanie mialam nastepnego dnia na 8rano. W szpitalu zaczęłam krwawic mocniej po ok dobie. Bol brzucha jak na miesiaczke ostatniego dnia było najgorzej ciśnienie spadło do 80/50 krwawilam wiedzialam ze już nic nie da sie zrobić..Niestety tabletki
duphaston nie pomogly dostawalam tam 6xduphaston plus kwas foliowy. Beta spadła przez noc z 1050 do 450
Nie było pytania, już doczytałam uważniej.
Trzymam kciuki za to, by się udało!
Anna199
DziękujęA dlugo trwały u Ciebie te plamienia zanim pojawiło się krwawienie?
Nie było pytania, już doczytałam uważniej.
Trzymam kciuki za to, by się udało!
F
foks1234
Gość
Że w ciąży może być normalne. Po zbadaniu nie było nic niepokojącegoStwierdził, że takie plamienia są normalne przy poronieniu?
Czy po prostu w ciąży?
reklama
No wlasnie. Dlatego chyba nie ma co się nakręcać... Każda historia jest inna, każdy organizm jest inny. Nie ma reguły. Co ma być to będzie.Że w ciąży może być normalne. Po zbadaniu nie było nic niepokojącego
Powodzenia!