reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test 5 dni przed okresem...

Pod ręką mialam tylko test owulacyjny, wyszedl tak. Test ciążowy bedzie po poludniu, bo zamowilam wiec odrazu powtórzę. Myślicie, że skoro nie dostalam dzis @ to moze wskazywać ciążę test owulacyjny. Test zrobilam teraz z 2 moczu, bo kolezanka mi dała.
Test owulacyjny to nie test ciążowy 😂😂🤦🤦🤦

reklama
W pytaniu innych o opinie, nie ma nic ośmieszającego... bo po wycięciu jadu i złośliwości w odpowiedziach co niektórych można wyciać jedno zdanie prawdziwe i na temat i dowiedzieć się czegoś o czymś do tej pory nie miało się wiedzy...
Właśnie poszerzylam swoją wiedzę o pewne fakty, ktorych nie znałam bo nie musialam, a co niektóre z was weszły na wyższy poziom agresji słownej.... zatem gratuluję nam wszystkim
W pytaniu o opinię nie. W używaniu rzeczy niezgodnie z przeznaczeniem i doszukiwaniu się w nich drugiego dna już tak. Tym bardziej, że już wcześniej dostałaś porady co zrobić. Pójść na betę.

W pytaniu innych o opinie, nie ma nic ośmieszającego... bo po wycięciu jadu i złośliwości w odpowiedziach co niektórych można wyciać jedno zdanie prawdziwe i na temat i dowiedzieć się czegoś o czymś do tej pory nie miało się wiedzy...
Właśnie poszerzylam swoją wiedzę o pewne fakty, ktorych nie znałam bo nie musialam, a co niektóre z was weszły na wyższy poziom agresji słownej.... zatem gratuluję nam wszystkim
i jak robiłaś jakiś test?

i jak robiłaś jakiś test?
Witam
Zrobilam dzis test, ponieważ @ spóźnia mi się 2 dni i wyszedł negatywny, więc czekam na @.
P.S dostałam @ chyba moje 37 lat sprawia, że zajście w ciążę nie jest tak proste dla mnie jak kilka lat wstecz.
2 cykl starań po poronieniu i drugi raz bez powodzenia 😕

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry