G
reklama
kicia_kocia
Zaangażowana w BB
A pytanie brzmi...?
frez.ja1987
Fanka BB :)
Nic nie widać. Ale nawet gdyby to zalany jest nieważny.Zrobilam test 3 rano, bo obudziłam się i musiałam skorzystać z toalety. Zrobiłam od razu test i zalam go trochę, bo ta kontrolna kreska dlugo się wybrawiała... mam zamiar powtórzyć.
frez.ja1987
Poza tym 5 dni przed @ to za wcześnie
Ewq9
Ja drugą kreskę widzę ale z racji że zalany to i tak jest do powtórzeniaZrobilam test 3 rano, bo obudziłam się i musiałam skorzystać z toalety. Zrobiłam od razu test i zalam go trochę, bo ta kontrolna kreska dlugo się wybrawiała... mam zamiar powtórzyć.
Alexz89
Test jest nieważny. I najlepiej zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki...Zrobilam test 3 rano, bo obudziłam się i musiałam skorzystać z toalety. Zrobiłam od razu test i zalam go trochę, bo ta kontrolna kreska dlugo się wybrawiała... mam zamiar powtórzyć...
STANDARDOWO widać coś?
Z
zaz208622
Gość
Widać[emoji3059]
Madzia86G
Na pewno powtórz. Jak zalany to i tak trzeba zrobić od nowa.
Ja robiłam 7-8 dni przed okresem bo mnie tak ciekawość skręcała i blada kreska wyskoczyła, dwa dni później ( jakies 5dni przed) powtórzyłam i była wyraźniejsza.
Także nie ma zasady że MUSI być w dniu okresu.
Wszystko zależy od tego kiedy doszło w organiźmie do zapłodnienia i kiedy była owu.
Ja robiłam 7-8 dni przed okresem bo mnie tak ciekawość skręcała i blada kreska wyskoczyła, dwa dni później ( jakies 5dni przed) powtórzyłam i była wyraźniejsza.
Także nie ma zasady że MUSI być w dniu okresu.
Wszystko zależy od tego kiedy doszło w organiźmie do zapłodnienia i kiedy była owu.
reklama
G
guest-1680456925
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora: