reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test 5 dni przed okresem...

G

guest-1680456925

Gość
Zrobilam test 3 rano, bo obudziłam się i musiałam skorzystać z toalety. Zrobiłam od razu test .. mam zamiar powtórzyć...
STANDARDOWO widać coś?

Załączniki

• 20211124_093936.jpg
    20211124_093936.jpg
    873,6 KB · Wyświetleń: 6 484
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zrobilam test 3 rano, bo obudziłam się i musiałam skorzystać z toalety. Zrobiłam od razu test i zalam go trochę, bo ta kontrolna kreska dlugo się wybrawiała... mam zamiar powtórzyć.
Ja drugą kreskę widzę ale z racji że zalany to i tak jest do powtórzenia

Ja widzę drugą kreseczkę, też nie wytrzymałam i zrobiłam pierwszy test 4 dni przed miesiączką, wyszła mi taka blada kreseczka i później z popołudniowego moczu też, następnego dnia zrobiłam betę, wyszła około 60 😊

Na pewno powtórz. Jak zalany to i tak trzeba zrobić od nowa.

Ja robiłam 7-8 dni przed okresem bo mnie tak ciekawość skręcała i blada kreska wyskoczyła, dwa dni później ( jakies 5dni przed) powtórzyłam i była wyraźniejsza.
Także nie ma zasady że MUSI być w dniu okresu.
Wszystko zależy od tego kiedy doszło w organiźmie do zapłodnienia i kiedy była owu.

reklama
Do góry