reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test 3dni przed terminem okresu

reklama
No to może zależy od lekarza bo mi 4 lata temu kazał sprawdzić i przyrost :)
Pewnie tak... Moja ginekolog to mam wrażenie, że tak średnio.. tzn fajna babka i w ogóle, ale mało rozmowna + nie cackała się i nie owijała nigdy w bawełnę ;) na początku drugiej ciąży byłam u innego ginekologa, ale miał takie opóźnienia + mnóstwo pacjentek i tylko jedną położną i jednocześnie ta pani robiła wszystko, że odpuściłam...

Pewnie tak... Moja ginekolog to mam wrażenie, że tak średnio.. tzn fajna babka i w ogóle, ale mało rozmowna + nie cackała się i nie owijała nigdy w bawełnę ;) na początku drugiej ciąży byłam u innego ginekologa, ale miał takie opóźnienia + mnóstwo pacjentek i tylko jedną położną i jednocześnie ta pani robiła wszystko, że odpuściłam...
Nie no pewnie chodzimy tam gdzie nam bezpiecznie :) przez te posty zrobiłam sobie jednak test 10 uml ale tylko przebija cień fabryczej 🙄🤷‍♀️

Załączniki

• 70B4DFB8-D4E4-4B51-99EB-56EE56737629.jpeg
    70B4DFB8-D4E4-4B51-99EB-56EE56737629.jpeg
    798,7 KB · Wyświetleń: 213
Nie no pewnie chodzimy tam gdzie nam bezpiecznie :) przez te posty zrobiłam sobie jednak test 10 uml ale tylko przebija cień fabryczej 🙄🤷‍♀️
No ja jestem beznadziejna z szukaniem cieni na testach :( ale tak bardzo mnie bolą te piersi, że chyba zrobię jeszcze dziś test... No bo jak to jest możliwe? :(

Do góry