reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

dziewcczynki a ja się wczoraj dowiedziałam, że (dosłowny cytat):
DZIECI OD SYNOWEJ SĄ INNE NIŻ OD WŁASNEJ CÓRKI.
Taaaaaaaa, tyle że ona ma dwóch synów.  ;D

reklama
nie pytałam, ale odwaliłąm, że w takim razie musi sobie zrobić córkę. ;D
ja już ją totalnmie zlewam.

Kasiula: ja mam Krzyśka po swojej stronie. zresztą on od zawsze był tym gorszym dzieckiem , przez niego musiała brać ślub (tak mówiła kiedyś mu). Krzysiek mówi, e bardziej ceni moją Wiesię i lepiej się z nią dogaduje aniżeli z własną matką.
a u Ciebie raczej Grześ bardziej trzyma stronę mamy.

Kasiula: ja mogę przy Krzysku powiedziec wszystko o postepowaniu jego matki, a K mowi to co mysli o mojej Wiesi.

jeju ten głodomor znowu zażera się moim cyckiem. a mam dziś jechać na miasto - chyba go przykleję do cyca na butapren. ;D ;D ;D

kaśka76 pisze:
dziewcczynki a ja się wczoraj dowiedziałam, że (dosłowny cytat):
DZIECI OD SYNOWEJ SĄ INNE NIŻ OD WŁASNEJ CÓRKI.
Taaaaaaaa, tyle że ona ma dwóch synów. ;D

???
Ciekawa jestem co my tu jeszcze ciekawego przeczytamy...

kaśka76 pisze:
(...) jeju ten głodomor znowu zażera się moim cyckiem. a mam dziś jechać na miasto - chyba go przykleję do cyca na butapren. ;D ;D ;D

;D ;D ;D

reklama
Moja wczoraj dzwoniła do mnie dowiedziec się co się działo u lekarzy (byliśmy na usg bioderek). Rafał z nią rozmawiał.

Oczywiście zostaliśmy zaproszeni na niedzielę. Rafi powiedział, że jedziemy na cmentarz do mojego taty (byłam na grobie ostatnio chyba w grudniu)... Mama Rafiego na to: dobrze, to ja do Was przyjadę, bo wy to się chyba do mnie nigdy nie wybierzecie!!! wrrrr

Wiecie co? Ja wcale nie mam wyrzutów sumienia, że tak jest. Teraz, Karolina coraz fajniejsza i aż żal mi, że on nie widzi tak wielu rzeczy, kiedy jest w pracy. I jak mamy dzień wolny, to jest mi szkoda gdzikolwiek jechać, chcę, żeby Rafał też miał szansę pocieszenia się Karolcią :)

Do góry