reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

Mi wystarczyło 5 lat studiów z dala od domu (300km) i ... z radością wróciłam w rodzinne strony.

reklama
to ja jestem jakiś "wywrotowiec" :D cieszę się, że mieszkam daleko i mam swięty spokój ;)
tęsknię koszmarnie za swoją młodszą siostrą, ona zresztą za mną też

moja mama co jakis czas niby dzwoni do mnie....ale wolałabym zeby była na miejscu...juz nie mam siły "pilnowac" jej mieszkania i jej spraw....no ale woli towarzystwo swojego faceta.....jak do mnie dzwoni to najpierw opowida o ich psie i kocie a dopiero potem pyta sie o moje zdrowie i jak sie czuje....

jedyna pocieszajaca mysl to fakt ze mój brat w marcu przyleci z W.Brytani....specjalnie do mnie i do malenstwa....cieszy sie chyba najbardziej ze wszystkich....:) nawet mój maz nie przejawia takiego entuzjazmu jak on...:) musze przyznac ze mój brat bardzo lubi dzieci (chociaz jest kawalerem :) ) a i dzieci bardzo do niego lgna....moze w koncu spotak swoja połowke i sie ozeni :)

monika - u mnie podobnie - siostra wręcz szaleje ze szczęścia - najbardziej z całej rodzinki ;)
u męża teść się cieszy, że w końcu dziadkiem zostanie :)
reszta podchodzi raczej bez wyrazu, najbardziej dominuje W KOŃCU wrrr

KingaP pisze:
napewno jak dzieciaki się pojawią, to nasze rodzinki "zdziczeją" na ich punkcie... :)

ta... jak ich potrzebowałam, to ich nie było
nie wiem czy w marcu tak łatwo zapomnę i nagle zacznę się dzielić z nimi swoim dzieckiem (szczęściem)
pamiętliwa się zrobiłam strasznie ;)

reklama
Do góry