reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

mojej mamy tez nie ma bo jest za granicą
ale jakoś nie wiąże nadzieji z pomocą teściowej
co prawda jak juz pisalam po ślubie dość sporo sie zmienilo i traktuje mnie lepiej
ale jakiś taki niesmak pozostał :p

reklama
co do teściowej to mogę jedynie liczyć na to, że wyzwie mnie przez telefon :( albo zadzwoni z pretensjami, że nie zajmuję się jej spawami finansowymi :(
jej zdolność do ugotowania czgokolwiek zatrzymała się na etapie herbaty i zupki z paczki - więc tu też nie mam na co liczyć ;)

pozostają jedynie moi rodzice - potrafią być naprawdę oddani :)

koga! masz zakaz rozmowy z teściami przez telefon!!!

Ale Ci napisałam!!! Proszę Cię, daruj sobie takie "rozrywki"

e po co automatyczna sekretarka, identyfikacja numeru wystarcZy. ;D

u mnie na razie spokój, może do tego mózgu - jeśli tam w ogóle jest - dotarło, że nikogo jej "odwiedziny" i ploty nie bawią.

kaśka76 pisze:
e po co automatyczna sekretarka, identyfikacja numeru wystarcZy. ;D

u mnie na razie spokój, może do tego mózgu - jeśli tam w ogóle jest - dotarło, że nikogo jej "odwiedziny" i ploty nie bawią.

;D ;D ;D

identyfikacja numeru to bardzo fajna sprawa, ja odkąd mamy identyfikację mam więcej spokoju, bo jak widzę, że dzwoni ktoś z kim mi się nie bardzo chce gadać , to nie odbieram i już ;D

fionka pisze:
identyfikacja numeru to bardzo fajna sprawa, ja odkąd mamy identyfikację mam więcej spokoju, bo jak widzę, że dzwoni ktoś z kim mi się nie bardzo chce gadać , to nie odbieram i już ;D

;D ja mam sekretarkę ;) i tez nie odbieram jak mi się nie chce rozmawiać ;)

reklama
Do góry