reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
kasiula, moja teściówka zawsze też mówi:

no Karolinko, kto tak patrzy? bendem cos mówiła!!!

i to nie są błędy jak bendem, to bendem :)

bajki tez czytam od dawna...

teściówka odzywa sie do młodego wzorowo, i w ogóle ma super podejście, całe życie w nauczaniu poczatkowym...
ale teść jest troche wkurzający... sepleni do małego i nie moge go tego oduczyć! mówi ciagle "psisiedłem", "cio", itp.

mnie tez wkurzaja zabawey tesciowej z mala
jak siade z emi za stolem to ona otwarta dlonia uderza z calej sily i bardzo sie cieszy jak huknie
a tesciowa jak ja trzyma to ciagle trzyma ja za nadgarstki i sama uderza jej łapkami mam wrazenie ze to moze bolec zwracałam pare razy uwage ze ona sama sie tak bawi ze potrafi ale brak rezultatu :mad:

trzeba kasiula babie dać z bani to zrozumie a jak nie to może cos tam zaskoczy w jej łepetynie jak oczywiście coś tam jest :)

kasiula matula pisze:
fajnie bo moj tesc jest w supe ok ale najbardziej mi sie podoba jak on gada z emi
ogranicza sie do
NO CO
NO CIO
NO CO SIE TAM USMIECHASZ
i tak w kółko

;D ;D ;D

KingaP pisze:
kasiula, moja teściówka zawsze też mówi:

no Karolinko, kto tak patrzy? bendem cos mówiła!!!

i to nie są błędy jak bendem, to bendem :)

;D ;D ;D

juana pisze:
bajki tez czytam od dawna...

teściówka odzywa sie do młodego wzorowo, i w ogóle ma super podejście, całe życie w nauczaniu poczatkowym...
ale teść jest troche wkurzający... sepleni do małego i nie moge go tego oduczyć! mówi ciagle "psisiedłem", "cio", itp.

I moja teściowa jest po nauczaniu początkowym, generalnie kocha dzieci i ma podejście :)
I nienawidzi jak ktoś sepleni!!! :D Co mnie bardzo cieszy, bo razem ze swoją córką, a siostrą Marcina nie pozwalają nikomu tak mówić :)

Benita, no to super teść Ci się udał!!! :D
Mój to tylko na 5 minut małego potrzyma, coś pogada i oddaje... ::)

catherinka pisze:
I moja teściowa jest po nauczaniu początkowym, generalnie kocha dzieci i ma podejście :)
I nienawidzi jak ktoś sepleni!!!  :D Co mnie bardzo cieszy, bo razem ze swoją córką, a siostrą Marcina nie pozwalają nikomu tak mówić :)

No to widzę, że mam zadatki na dobra teściową ;)
...ja tez po nauczaniu ;D

dziewczyny ktore protestujecie przeciwko seplenieniu do dzieci
jakich używacie argumentów bo moje ze ona sie juz uczy ze slyszy nie docieraja w odpowiedzi słysze ze ona i tak nic nie rozumie a to tak słodko ,,cio''

reklama
Do góry