reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
dziewczyny nie uwierzycie sama nie uwierzyłam jak sie dowiedziałam
moj maz poklocil sie z mamusia ;D

wiem wiem to przykre i nie powinnam sie z tego cieszyc ale same pomyslcie RAJ
poszlo o jakis samochod w sumie najmniej istotne ale istotne bylo to ze moj maz zaczal klocic sie z bratem a ona nie starala sie ich pogodzic tylko zaczela jechac na mojego misia i bronic brata
a grzesiek sie wkurzyl i powiedzial jej jak dobrze ze wyjezdza do londynu nie bedzie musial jej ogladfac i pojechal do domu

:)

no to ostro dał. ;) Ja tesciowke bede miec od 02.09.2006. czyli lada dzien. Narazie nie przeprowadzam sie bo w domu mam pomoc a tam jej za bardzo miec nie moge bo tesciowka zdrowia nie ma. Potem jak juz bedziemy miec wlasne gniazdko to weźmiemy ją do siebie bo sama sobie nie da rady. Ale kobietka jest oki wiec nie martwie się poki co.

Kasiula,a co tu przykrego jest,w waszym przypadku to trzeba sie cieszyc :p >:D ,moze w koncu Twij mezus odzieli sie "od cycusia " mamuni ;)
a ja swoim tesciem jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!Codziennie wychodzi z Majka na spacerek.Wczoraj mnie pogonil do fryzjera :) ,ja za bardzo nie chcialam,bo Majka spiaca byla,nie wiedzialam czy sobie poradzi w domu ,bo Majka w dzien spi albo na spacerku,albo przy cycusiu.No i tesc powiedzial ze wyjdzie z nia,a na dworzu padalo!!!!!!!!Majka to miala folie na wozek ale biedny tesc...No ale sam zaproponowal!!!!!Oprocz tego chetnie zajmuje sie Majka,caly czas jej cos tlumaczy,gadaja sobie i wogole bardzo sie polubili :) No i oczywiscie co chwile cos w kuchni robi,zakupy tez robi :) Choc na tesciowa nie trafilam bo to glupia baba ,tescia mam na medal.

fajnie bo moj tesc jest w supe ok ale najbardziej mi sie podoba jak on gada z emi
ogranicza sie do
NO CO
NO CIO
NO CO SIE TAM USMIECHASZ
i tak w kółko

kasiula matula pisze:
fajnie bo moj tesc jest w supe ok ale najbardziej mi sie podoba jak on gada z emi
ogranicza sie do
NO CO
NO CIO
NO CO SIE TAM USMIECHASZ
i tak w kółko
Nooooooo ,moj to duzo gada i opowiada- co widac przez balkon naprz. albo jak bedzie jak Majka urosnie,zacznie mowic,chodzic,i tak dalej,i tak dalej.Nie dlugo to jej zacznie pewnie bajki czytac :) ;)

reklama
Do góry