reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

Polazaliśmy teściowej filmik z pierwszego jedzenia jabluszka - A ona na to mowilam ze ze sloiczka niedobre :)
Maja na 2 lyzeczki okolo 1,5 wyplula i sie przekomicznie krzywila.

maga_86 pisze:
asioczek chyba za dużo pieniędzy masz >:Dtak sobie życie ułatwiać >:D

Maga ten tekst juz kilka razy slyszalam >:D >:D Szczegolnie czesto gdy pieluszek tetrowych nie chcialam uzywac zamiast pampersow :) O sloiczkach co drugi dzien mi trabi ze sa zle, na szczescie mozna telefon wylaczyc albo "zapomniec" zabrac na spacer

A Maja na szczescie zdrowa :)

reklama
a jak ja sie ciesze nie zobacze tesxciowej dwa tygodnie o matko jaki luksus

ASIOCZEK oj chciałabym mieć takie podejscie jak ty ja to sie wszytskim przejmuje i wkurzam

kasiula matula pisze:
ASIOCZEK oj chciałabym mieć takie podejscie jak ty ja to sie wszytskim przejmuje i wkurzam

Ja juz dawno doszlam do wniosku, ze szkoda moich nerwow i jak wlaczylam olewanie na czesc osob znacznie przyjemniej mi sie zyje. ja ich nie zmienie a jak ich olewam mam znacznie lepsze samopoczucie.

Kasiula no to teraz odpoczywaj :) Moja tesciowa jak tylko wyjezdzamy z domu dzwoni nawet 2 razy dziennie zeby sie dowiedziec co robimy wiec wylaczone telefony to podstawa.

moja też
pomimo ze grzesiek pracuje z nia w jednym miejscu jak wroci z pracy ma około 3 telefonów od mamusi
jak pojedziemy to chyba nie beda mogli sie nagadac
a mało nie brakowała a pojechałby z nami oj wykończyłabym sie chyba

u nas z tesciami narazie spoko :) bo ich nie odwiedzamy za czesto >:D

asioczek:oj ty nie dobra!!! takie paskudztwo dziecku podajesz?? :D a tesciowa szanowna nie wie ze dzieciom nie wolno dawac surowych owocow?? jak nie wie to niech sie dowie :laugh: :laugh: a nie tu bedzie cie pouczac!!

iwosz: z netem tak samo u mnie jest tyle ze z moim bratem takie przecieranki mamy!! kiedys uslyszalam ze mu zaluje netu a mamy za darmo!! (bo stale lacze to dla niego darmo ::) a ma 33 lata wiec dzieciak nie jest)
i tez na haslo mam a co mam kontrole kiedy chce wlaczy i jak sie "przypadkiem" rozlaczy >:D to ja akurat nie mam czasu by wlaczyc mu znowu hehe

a ja sie mega wkur..............rzecz jasna na tesciowa
maly nie mogl zasnac marudzil a ta mi wyskoczyla ze mam mu fache dac ze mleko mam slabe ze sie nie najada i potem spi 30 min.tylko ze on sie najada bo z glodu nie placze,juz to slysze nie pierwszy raz-na serio tak mnie wkur........ze sie gotowalam -powiedzialam ze uwierze w to dopier jak kacper nie bedzie przybieral-i tak mnie doluje bo juz kilka razy ten sam tekst-boje sie ze se wkrece i uwierze w to.....................
a jeszcze powiedzialam ze lekarz mowi ze jak dziecko rosnie to mleko jest dobre-ona na to ze glupie sa lekarze..................

acha mialabym ziecku dac mleko od krowy takie tluste albo takie z kartonika

w zyciu jej dziecka nie zostawilabym na caly dzien-0bo juz mi mowila ze w mleko w proszku sie nie bawi

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
popsula mi od rana humor

moja tesciowa tez naginała mnie na mleko z kartonu ze jej sasiadka to od urodzenia takie podawala mlemu a ona tylko na krowim dzieci wychowała
nawet juz slyszalam od meza ktorego oczywiscie umiejetnie mamusia przekabacila ze mozna by sie zastanowic na kartonowym mlekiem
ja tylko odburknelam ze jestem za wygodna i wole robic mieszanke bo to szybciej
oczywiscie nie taki jest tego powód ale po co sie wykłucać

SYLWIA masz prawo sie zdebnerwowac mnie tez zawsze wkurzalo jak tesciowa komentowala jak malo odciagnelam ze to pewnie juz nie wartosciowe .............ble ble ble

sluchaj sylwunia: to ze babie sie wydaje ze dziecko sie nie najada to olej!! i to wielkim strumieniem!! bo maly moze i sie najda a czesto potrzebuje tez sprawdzic czy mu nigdzie nie ucieklas..a jak to ma sprawdzic??tylko tak jak umie-poprosi o cycusia!!!wtedy mama mu nie odmowi!!wiem o tym bo tak mi polozna tlumaczyla :)
co do koloru mleka:o kazdej porze jest innego sterzenia: w nocy jest najbardziej wartosciowe i tluste, w dzien to najczesciej tak do "popicia" wiec kolorem i iloscia nie ma sie coo sugerowac jak widac ze dziecko przybeira!!! uf, ale rozpisalam :laugh:
a mleko krowie... coz szkoda gadac!! :-[

reklama
Do góry