reklama
I
ivaz
Gość
Ostatnio kupiłam od tej osoby łóżeczko turystyczne, owszem w opisie było, że łóżeczko jest w stanie dobrym i trzeba je odświeżyć, to co dostałam było, brudne, cuchnące, było wręcz obrzydliwe, od razu wyniosłam to na śmietnik. Stanowczo odradzam zakupy u tej osoby
dziewczyny polecam z calego serca klin do lozeczka
moj synek (3 msc) nie ulewa, spi smacznie od 21-3 pozniej je i znowu od 3 do 6 albo 7
jest wyspany, radosny !!! naprawde warto, a nie jest wcale drogi
BEZPIECZNA PODUSZKA dla niemowlat KLIN do lozeczka (717495369) - Aukcje internetowe Allegro
moj synek (3 msc) nie ulewa, spi smacznie od 21-3 pozniej je i znowu od 3 do 6 albo 7
jest wyspany, radosny !!! naprawde warto, a nie jest wcale drogi
BEZPIECZNA PODUSZKA dla niemowlat KLIN do lozeczka (717495369) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
Czy któraś z Was ma może wózek Graco Stadium Duo? Ja właśnie kilka dni temu zakupiłam w kolorze Gabi (brązowy) ale nigdzie nie mogę dostać nosidełka-gondoli w tym kolorze.
Na allegro i w sklepach internetowych, które udało mi się znaleźć są tylko czarne i granatowe, a wiem, ze na pewno robią je też w kolorze Gabi, bo można je kupić w zestawach z innymi wózkami.
Może gdzieś spotkałyście?
Na allegro i w sklepach internetowych, które udało mi się znaleźć są tylko czarne i granatowe, a wiem, ze na pewno robią je też w kolorze Gabi, bo można je kupić w zestawach z innymi wózkami.
Może gdzieś spotkałyście?
Denerwuje mnie w sumie coś takiego. rejestrować się po to żeby napisać o jakiejś stronie i produkcie, którego nawet nie chce się danej osobie opisać. Szybka obsługa jest praktycznie we wszystkich tego rodzaju łóżeczkach turystycznych i jakoś nie widzi mi się dziecko w wieku 3-4 lat w takim oto łóżeczku.
Polecam bielany dla mlodych mam! ja mieszkam tutaj, jest spokojnie i przyjaznie dzieciom http://tiny.pl/hqrmv
Naprawdę super sprawa może ktoś z was ma jakieś na wymiane, w każdym razie gorąco polecam http://www.*********/rf/pr?p=10423&pid=150296
reklama
ewelina975
W&E&P
Witam, proszę o opinię na temat tego fotelika, zwłaszcza interesują mnie jego rozmiary, bo wiem, że do małych nie należy Może ktoś mógłby zmierzyć odległość od oparcia fotela samochodowego do końca oparcia fotelika Czy jest wygodny, wasze dzieciaczki lubią w nich podróżować?
Z góry dzięki za podpowiedzi Pozdr
Z góry dzięki za podpowiedzi Pozdr
Podziel się: