reklama
polecam Wam książki romantyczne, harlekiny w formacie pdf.
prasa-ksiazki.nextore.pl/e-ksiazki/romans_c1039.xml
lubicie takie książki?
pozdrawiam
prasa-ksiazki.nextore.pl/e-ksiazki/romans_c1039.xml
lubicie takie książki?
pozdrawiam
Justyna337
Fanka BB :)
u mnie w mieście jest chyba jeden... ma popyt, ale słabą reklamę
Mysle,ze warto polecic sklepik internetowy www.firststepshop.com
pewnie kazda mama chcialaby przygotowac dla swojego malucha wyjatkowy pokoj....a tam wlasnie sa pomysly na dekoracje...oraz zapewne kazda mama spotyka sie z dylematem jakie buciki kupic dla swojego dzieciaczka aby jego nozki sie nie pocily a stópka prawidlowo rozwijala a tam wlasnie mozna kupic buciki o wdziecznej nazwie Gucio:-)
pewnie kazda mama chcialaby przygotowac dla swojego malucha wyjatkowy pokoj....a tam wlasnie sa pomysly na dekoracje...oraz zapewne kazda mama spotyka sie z dylematem jakie buciki kupic dla swojego dzieciaczka aby jego nozki sie nie pocily a stópka prawidlowo rozwijala a tam wlasnie mozna kupic buciki o wdziecznej nazwie Gucio:-)
Północny Wiatr
Zastanawiam się, która jest lepsza. Ta zwykla Onda czy Onda Evolution. Onda Evolution ma maty antypoślizgowe, więc na pewno wygodniej. Ale czy w tych matach nie zaczną się rozmnażać jakieś bakterie?
Która jest lepszym wyborem?
Chcę też kupić ze stelażem na wannę. Mam dyskopatię i niestety ostatnio problemy z błędnikiem - stąd pomysł stelaża, żeby sobie życie ułatwić.
Hania
Która jest lepszym wyborem?
Chcę też kupić ze stelażem na wannę. Mam dyskopatię i niestety ostatnio problemy z błędnikiem - stąd pomysł stelaża, żeby sobie życie ułatwić.
Hania
Witam. Bardzo chciałabym zasięgnąć porady od mam mających doświadczenie z wózkiem Chicco ct 0.4. Czytałam już trochę na forum opinie na jego temat i jestem prawie zdecydowana. Jestem dosc wysoka a mój mąż bardzo i boję się, że moglibyśmy kopać w te duże koła. Mamy teraz Chicco Lite Way i chcemy go sprzedać a zamienić na ct 0.4. Bardzo proszę o radę.;-)
mamaczarusia
jeżeli chcesz kupić te model to zastanów się czy chcesz jeździć z pałąkiem, bardzo kłopotliwy jest bo przy każdym składaniu wózka musisz go odczepiać, a i jest nisko umieszczony przez co przy każdym wkładaniu i wyjmowaniu dziecka musisz go odmontować choć z jednej strony sama chciałam go kupić ale się rozmyśliłam właśnie przez ten pałąk no i jest słabo zabudowany po bokach więc moim zdaniem bez pałąka ani róż
reklama
Polecam kosmetyki Avon w super cenach. Szukam osób z Krakowa i nie tylko, które chciałby zamówić u mnie kosmetyki. Jestem mamuśką na wychowaczym i staram się jakoś dorobić do domowego budżetu. Kupując u mnie zawsze możesz liczyć na rabat i gratisik. Katalog online www.avon.com.pl
Podziel się: