reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Terminy porodów

Magda ale teraz dałaś do myślenia :tak: obie propozycje są bardzo fajne :tak: ja sie zgadzam na wszystko :-D

reklama
:-D, a ja właśnie napisałam że nowy wątek to super pomysł. W sumie to obojętne gdzie. Na pewno musi to gdzieś być, bo jak to forum bez naszych maluszków by wyglądało :rofl2:;-). Myślę że musicie się dogadać między sobą, która jest bardziej "czasowa" na prowadzenie nowych analiz :-p

Juz wysłałam Pw do Claudi w tej sprawie , poczekam na jej propozycje. Nie chce nikogo niczym urazac, a juz najmnikej tym co dla mnie (czytaj nie musi byc dla wszystkich) od poczatku jasne.

14-12-2006, 10:42 #3 Magda25 vbmenu_register("postmenu_1016850", true);
Weronika czeka na Marysię
gold_rank_6.gif

Miasto: Łódź

icon1.gif
Odp: Terminy porodów
Tak myślałam , żeby napisać dwa terminy, ten z OM i ten z USG, a potem jak już dzieciaczki się urodzą dopisać do tej tabelki , ich date przyjścia na świat , wagę imię , wzrost. Co Wy na to?

A ja myśle, że najlepiej utworzyć całkiem nowy wątek z listą maluchów i opisami, fotkami. Tak chyba będzie przejrzyściej :-) ale to moje zdanie.

Nowy wątek byłby ok, ale dobrze by było żeby termin porodu też tam gdzieś wcisnąć, wtedy byłoby jasne czemu jakiś maluszek jest np. mikrusem - tak mi się wydaje:-):tak::happy2:

Zgadzam sie z propozycja Magdy,żeby napisac dwa terminy porodów,a potem uzupelniac tabelke danymi urodzonych dzieciaczków.Ten pomysł bardzo mi sie podoba.

podejrzałam właśnie listę lipcóweczek i Bazylia się już rozdwoiła. Była na naszej liście, ale widać czuła wcześniej że będzie lipcówką ;-). Ciekawe jak Viviana, mam nadzieję że od nas nie ucieknie :rofl2::tak:

reklama
Do góry