ankka ciesze sie, ze u Ciebie same dobre wiesci , trzymam bardzo mocne kciuki za Was. Moj mlodszy synus zostal zarazony gronkowcem mrsa, przezylismy koszmar, bo doszlo do sepsy, wyszedl z tego, udalo nam sie wygrac ta nierowna walke i dzis jest radosnym szkrabem, dlatego tym bardziej trzymam za Was kciuki
reklama
Dziękuję dziewczyny. I ciągle wierzę i ufam, że tym razem będzie dobrze, wrócimy z dzidzią do domu i będziemy wreszcie w miarę normalną rodziną. Wiadomo, że już zawsze będziemy za Zuzią tęsknić, ale przynajmniej namiastka normalnej rodziny będzie.
Mummy3 współczuję przeżyć, najważniejsze, że młody z tego wyszedł cały i zdrowy :-) I oby nikogo żadne straszne szpitalne zakażenie nie spotkało, obyśmy wszystkie szczęśliwie wracały do domu. Chociaż Ty w sumie rodzisz w domu, podziwiam i powodzenia życzę :-)
Mummy3 współczuję przeżyć, najważniejsze, że młody z tego wyszedł cały i zdrowy :-) I oby nikogo żadne straszne szpitalne zakażenie nie spotkało, obyśmy wszystkie szczęśliwie wracały do domu. Chociaż Ty w sumie rodzisz w domu, podziwiam i powodzenia życzę :-)
K
kes114827
Gość
Hej Dziewczyny
gratuluje Waszych udanych wizyt i &&&&&&& za szczęśliwe rozwiązania
My z Jasią po wizycie, Młoda waży 3470 , ładnie podrosła
gin twierdzi, że wytrzymamy do poniedziałku w domu, ale w poniedziałek już koniecznie szpital, bo lepiej nie przedobrzyć i prawdopodobnie cc 5, 6 XII, więc Jasia urodzi się w terminie
skurczy nie mam, szyjka długa, Jasi serduszko pięknie bije
oby nic nie wywinęła do poniedziałku
Lepiej to w domu posiedzieć przez weekend jeszcze
Pozdrawiamy
gratuluje Waszych udanych wizyt i &&&&&&& za szczęśliwe rozwiązania
My z Jasią po wizycie, Młoda waży 3470 , ładnie podrosła
gin twierdzi, że wytrzymamy do poniedziałku w domu, ale w poniedziałek już koniecznie szpital, bo lepiej nie przedobrzyć i prawdopodobnie cc 5, 6 XII, więc Jasia urodzi się w terminie
skurczy nie mam, szyjka długa, Jasi serduszko pięknie bije
oby nic nie wywinęła do poniedziałku
Lepiej to w domu posiedzieć przez weekend jeszcze
Pozdrawiamy
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Kessi Jasia już duża panienka a czemu cc? Ktoś tu w ogóle rodzi sn?
Pisałam do kuzynki odnośnie warunków na Józefowie, ale wieści brak
Pisałam do kuzynki odnośnie warunków na Józefowie, ale wieści brak
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Kessi gratuluje dobrych wiesci, no to mala Mikolajowa sie urodzi
Vivieen no kila dziewczyn chcialo rodzić sn ale przeciez to sie dziecko nie przekrecilo albo tak jak u Neski zapewne bylo brak postepu porodu. No poki co jest wiekszosc cc ale moze inne dziewczyny urodza sn i podniosa nam srednia prodow grudniowych sn
Vivieen no kila dziewczyn chcialo rodzić sn ale przeciez to sie dziecko nie przekrecilo albo tak jak u Neski zapewne bylo brak postepu porodu. No poki co jest wiekszosc cc ale moze inne dziewczyny urodza sn i podniosa nam srednia prodow grudniowych sn
reklama
K
kes114827
Gość
Dzięki Dziewczyny
Vivienne - cc, bo jestem po 2#, ciąża zagrożona od początku przez to była, brałam leki na podtrzymanie, miałam amnio robione (u Małej w 16tc nieprawidłowości były), mam kilka kg nadwagi, no i jak moja gin na skierowaniu do szpitala napisała: "stara pierworódka",
(po 28 rż to już starość) to wszystko składa się na to, że kwalifikuję się do cc...
P.S. wybrałam już szpital na Tochtermana...dyżur akurat mają w poniedziałek...
Mykam spać, bo stresowałam się dzisiejszą wizytą, dobrej nocy
Vivienne - cc, bo jestem po 2#, ciąża zagrożona od początku przez to była, brałam leki na podtrzymanie, miałam amnio robione (u Małej w 16tc nieprawidłowości były), mam kilka kg nadwagi, no i jak moja gin na skierowaniu do szpitala napisała: "stara pierworódka",
(po 28 rż to już starość) to wszystko składa się na to, że kwalifikuję się do cc...
P.S. wybrałam już szpital na Tochtermana...dyżur akurat mają w poniedziałek...
Mykam spać, bo stresowałam się dzisiejszą wizytą, dobrej nocy