reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
neska o kurcze ale co teraz bedziesz miała jakiś antybiotyk czy jak ???
mikaaa
Fanka BB :)
neska Nie martw się na zapas. Dużo kobiet w ciąży ma paciorkowca. Trzeba tylko dopilnować, żeby dali Ci lekarstwo. Będzie dobrze :*
Aj tam juz mam dosc tej ciazy i tych badan. Kazde badanie jakie robie jest niedobre. Glukoza niecikawa. Morfologia za niska i anemia. I jeszcze to sie przypaletalo. Chcialabym juz byc po porodzie i wiwdziec ze z malym wszystko ok.
hejka
my po wizycie,wsio si..jutro kolejna wizyta ta cukrzycowa..potem za tydzien...a na 19.11.12.mam termin wywolania
za 2tyg,nasza Pyska bedzie z nami....
az sie poplakalam...radosc i strach mieszaly sie ze soba..ale wierze,ze wszystko bedzie dobrze...;-)
jeszcze do mnie nie dociera...............,to juz tylko 2tygodnie....
my po wizycie,wsio si..jutro kolejna wizyta ta cukrzycowa..potem za tydzien...a na 19.11.12.mam termin wywolania
za 2tyg,nasza Pyska bedzie z nami....
az sie poplakalam...radosc i strach mieszaly sie ze soba..ale wierze,ze wszystko bedzie dobrze...;-)
jeszcze do mnie nie dociera...............,to juz tylko 2tygodnie....
Co do lekow mam nadzieje ze dowiem sie w pt bo mam wizyte i na pewno nie dam sie zbyc tylko lekiem przy porodzie. Ale sluszalam ze podaja u nas antybiotyk na recepte jeszcze w ciazy. Czy ktoras z Was tez ma to dodatnie?
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
swoja droga dziwne ze zlecaja za kazdym razem, przeciez grupa krwi sie nam nie zmienia. Chociaz pewnie jest jakies wytlumaczenie
Mnie nie robili ani przy pierwszej ani przy drugiej ciąży ale to dlatego że mam kartę krwi.
A wytłumaczenie mam tylko jedno : że jak pomiędzy jedną a drugą ciążą np. zachoruje kobieta na jakąś chorobę która będzie wymagała przeczepu szpiku od innego niespokrewnionego dawcy to zmieni jej się grupa krwi. Innego wytłumaczenia nie widzę.
reklama
betiks
full time mummy :)
Co do wyników grupy, to ja tym razem nie robiłam. Moja ginka nie kazała mi robić, dołączyłam wynik z poprz. ciąży.
neska nie martw się. Przy porodzie dostaniesz antybiotyk na to i dzieciątko też go od ciebie dostanie. Tak mi ginka mówiła. Będzie dobrze. Mnie przy Idce nie robili tego badania i mała miała jakąś bakterię po urodzeniu :-(Być może było to ta właśnie i cieszę się, że teraz robią to badanie w "standardzie".
Ja dopiero 19.11 na wizycie będę miała pobieraną próbkę.
neska nie martw się. Przy porodzie dostaniesz antybiotyk na to i dzieciątko też go od ciebie dostanie. Tak mi ginka mówiła. Będzie dobrze. Mnie przy Idce nie robili tego badania i mała miała jakąś bakterię po urodzeniu :-(Być może było to ta właśnie i cieszę się, że teraz robią to badanie w "standardzie".
Ja dopiero 19.11 na wizycie będę miała pobieraną próbkę.
Ostatnia edycja: