reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Liwus ale to są naprawdę sporadyczne przypadki... Ponadto po leczeniu onkologicznym możliwość zajścia w ciążę jest hmm... prawie, że znikoma. Choć teraz jest nowa metoda stosowana szczególnie u małych dziewczynek. Przed leczeniem pobiera się i zamraża tkanki jajnika. Wszczepia się je do jajnika, jak ta już dorosła kobieta planuje mieć dzieci. Żywotność tej tkanki jest dość krótka, więc praktycznie wiąże się zapłodnienie z pobraniem komórek jajowych i zastosowaniem metody in vitro. Ale najważniejsze, że jest już to możliwe:-)

madlen79 ja nie mogę :) teraz to już naprawdę jesteś blisko :)

witam wszystkie :* ja jednak jutro na wizytację jadę... brzucholek boli już trzeci dzień jak na okres.. wolę to sprawdzić niż czekać do 13tego... mam tylko nadzieję że wszystko jest w porządku...:) mój gin jeszcze mi nie zlecał tego badania na paciorkowca, ale może teraz mi powie, a powiedzcie dziewczyny kiedy wykonuje się to badanie?jest jakaś określona norma?

Jestem po rozmowie z lekarzem... Jutro o 11 mam zadzwonić i podejmie ostateczną decyzję. Jeżeli do jutra bóle nie ustąpią do zera jadę na oddział. Na razie mam leżć i troszkę chodzić...Zakaz siedzenia bo mi się bóle nasilają jak siedzę:eek:
Sama już nie wiem co lepsze. On też się wstrzymuje, ale jeżeli ma się zacząć wcześniej to wolę żeby chociaż płucka były w porządku...
Jemu ufam jako lekarzowi bezgranicznie, w końcu uratował mnie i Wiktorowi życie...

madlen79 2 tyg zleci szybciutko, ale masz cudonie:-) to bedziesz chyba pierwsza z nas co?

Pierwsza będzie druga madlen :tak: cesarka 15 albo 16.11 chyba.
A ja liczę na 17.11 :-D ale zobaczymy. Bąbel może się wykluć w każdej chwili :cool2: Mam jednak nadzieję że początek 38 tc i koniec, po co aż 40?

Madlen79 szybko zleci, gratuluję dobrych informacji :tak:

Ciril trzymam za Was kciuki. Czasem lepiej iść na oddział i być pod opieką, nie bój się.

reklama
Neska najwazniejsze, ze wiesz o tym paciorkowcu, dostaniesz antybiotyk i wszytsko bedzie dobrze, zobaczysz. Nasz drugi synek zlapal gronkowca w trakcie porodu albo tuz po nim i troche z tym wojowalismy, wiec tym bardziej trzymam za Was kciuki &&&&&&

Madlen79 super wiesci, tylko 2 tygodnie i bedziesz tulia swoje szczescie :) cudnie :)

Ciril trzymam za was kciuki, bedzie dobrze &&&&&&&

Do góry