reklama
Liwus ale to są naprawdę sporadyczne przypadki... Ponadto po leczeniu onkologicznym możliwość zajścia w ciążę jest hmm... prawie, że znikoma. Choć teraz jest nowa metoda stosowana szczególnie u małych dziewczynek. Przed leczeniem pobiera się i zamraża tkanki jajnika. Wszczepia się je do jajnika, jak ta już dorosła kobieta planuje mieć dzieci. Żywotność tej tkanki jest dość krótka, więc praktycznie wiąże się zapłodnienie z pobraniem komórek jajowych i zastosowaniem metody in vitro. Ale najważniejsze, że jest już to możliwe:-)
madlen79 ja nie mogę teraz to już naprawdę jesteś blisko
madlen79 ja nie mogę teraz to już naprawdę jesteś blisko
naty1990
Fanka BB :)
witam wszystkie :* ja jednak jutro na wizytację jadę... brzucholek boli już trzeci dzień jak na okres.. wolę to sprawdzić niż czekać do 13tego... mam tylko nadzieję że wszystko jest w porządku... mój gin jeszcze mi nie zlecał tego badania na paciorkowca, ale może teraz mi powie, a powiedzcie dziewczyny kiedy wykonuje się to badanie?jest jakaś określona norma?
LilithGoth
Fanka BB :)
madlen79 ale masz fajnie że juz tylko dwa tyg zostały, choć wcale nie jest powiedziane ze wywołanie się powiedzie czego oczywiście Ci nie życzę hehe
Jestem po rozmowie z lekarzem... Jutro o 11 mam zadzwonić i podejmie ostateczną decyzję. Jeżeli do jutra bóle nie ustąpią do zera jadę na oddział. Na razie mam leżć i troszkę chodzić...Zakaz siedzenia bo mi się bóle nasilają jak siedzę
Sama już nie wiem co lepsze. On też się wstrzymuje, ale jeżeli ma się zacząć wcześniej to wolę żeby chociaż płucka były w porządku...
Jemu ufam jako lekarzowi bezgranicznie, w końcu uratował mnie i Wiktorowi życie...
Sama już nie wiem co lepsze. On też się wstrzymuje, ale jeżeli ma się zacząć wcześniej to wolę żeby chociaż płucka były w porządku...
Jemu ufam jako lekarzowi bezgranicznie, w końcu uratował mnie i Wiktorowi życie...
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
madlen79 2 tyg zleci szybciutko, ale masz cudonie:-) to bedziesz chyba pierwsza z nas co?
Pierwsza będzie druga madlen cesarka 15 albo 16.11 chyba.
A ja liczę na 17.11 ale zobaczymy. Bąbel może się wykluć w każdej chwili Mam jednak nadzieję że początek 38 tc i koniec, po co aż 40?
Madlen79 szybko zleci, gratuluję dobrych informacji
Ciril trzymam za Was kciuki. Czasem lepiej iść na oddział i być pod opieką, nie bój się.
reklama
Neska najwazniejsze, ze wiesz o tym paciorkowcu, dostaniesz antybiotyk i wszytsko bedzie dobrze, zobaczysz. Nasz drugi synek zlapal gronkowca w trakcie porodu albo tuz po nim i troche z tym wojowalismy, wiec tym bardziej trzymam za Was kciuki &&&&&&
Madlen79 super wiesci, tylko 2 tygodnie i bedziesz tulia swoje szczescie cudnie
Ciril trzymam za was kciuki, bedzie dobrze &&&&&&&
Madlen79 super wiesci, tylko 2 tygodnie i bedziesz tulia swoje szczescie cudnie
Ciril trzymam za was kciuki, bedzie dobrze &&&&&&&