reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

mummy3 gratulacje! świetne wieści :) oby tak dalej :) jak będziesz na następnej wizycie to mój Antoś będzie już ze mną 2 dni :-D nie mogę się doczekać!

ciril skutków ubocznych dla samej ciąży nie znam, ale dużo dziewczyn tyje po sterydach... tylko Ty chyba nie bedziesz ich brać też aż jakoś dużo żeby mogło się to na wadze odbić... najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa:)

reklama
mummy3 super że wizyta ok:) duży chłopak już:) ciekawe ile nasz eraz będzie miał:) jak byliśmy ost, 18.10 to ważył prawie 2kg:)
ciril​ a co do sterydów, to mowa o tych na rozwój plucek u dzidziusia? ja takie dostałam w 27 tyg jak trafiłam z krótką szyjka-8mm-na patologie i nie odczułam po sobie zadnych skutkow ubocznych, z dzidziusiem tez wszystko w porzadku:)

ja mam wizytę we środę-mam nadzieję że wszytsko będzie ok

jutro natomiast planuję iść na badania i mam nadzieję że wstanę:baffled: bo planowałam już w zeszłym tygodniu ale zmęczenie było silniejsze:-( a w razie czego jutro to już ostatecznie żeby na środę były wyniki

dziewczyny a czy wy macie już oznaczoną grupę krwi ? bo ja dopiero jutro/pojutrze zamierzam to zrobić:sorry2:

Ja mam dziś wizytę tzn ktg i wizyta. W zeszlym tyg maly ważył 2,5 kg .Wyniki grupy juz mam i juz calkowicie jestem przygotowana nic tylko rodzic :)

Ja mam we wtorek wizytę, oczywiście jeszcze nie zrobiłam morfoligi i moczu, a laboratorium czynne dopiero w srode, no chyba ze pojade z mlodym pks-em i 2 autobusami i tramwajem do innego labka, niestety auto nam sie zepsuło i nijak sie wszystko pier....:wściekła/y:
Mam nadzieję że ginka mnie za to nie zabije:no: w końcu moge zrobić te badania w innym terminie.

trzymam za wizytujące ja też wizyta we wtorek czyli jutro. badania zrobiłam bo mój gin by mi nie dał żyć.
ciril trzymaj się będzie dobrze. gratuluje córci

Ostatnia edycja:
Kasia_s grupe krwi mialam oznaczona zaraz na samym poczatku, a w poprzedniej ciazy nie oznaczali ci?
Mummy3 to same dobre wiadomosci :-) super

ja mam wizyte w czwartek w szpitalu a w przyszly wtorek u mojego gina

grupe krwi oznaczają przy każdej nastepnej ciąży, nie wim dlaczego ale jak ginka dała i skierowanie na grupe krwi to sie własnie zapytałam, i powiedziała ze wynik grupy krwi robi sie przy każdej następnej ciąży.

reklama
Ja nie wiem, ale mi kazali wykopać oryginał z poprzedniej ciąży i nic już nie kazali oznaczać. W końcu grupa krwi jest stała i się nie zmienia, nawet po transfuzji krwi O.

Do góry