reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Melduje się po dzisiejszej wizycie
Tak jak myślałam, Mała obróciła się i leży tak jak powinna :-) Czylli główką w dół :-)
Wszystko w porządku, znów zapomniałam spytać o "wymiary" ale sam gin mówił, że będziemy mierzyć na następnej wizycie :-) A następna wizyta za 3 tygodnie 25.10 ;-)
Z szyjką wsio ok. No to chyba tyle :-)
Dziecie nasze uparte w dalszym ciągu buźki nie chce pokazać.... Ale przynajmniej dziś zrobiła "papa" jak Pan Doktor mówił, że może następnym razem uda się podejrzeć
Edit: Zapominiałam... Od poprzedniej wizyty, która była 3tygodnie temu 1kg na plus... A w sumie 11kg...
Tak jak myślałam, Mała obróciła się i leży tak jak powinna :-) Czylli główką w dół :-)
Wszystko w porządku, znów zapomniałam spytać o "wymiary" ale sam gin mówił, że będziemy mierzyć na następnej wizycie :-) A następna wizyta za 3 tygodnie 25.10 ;-)
Z szyjką wsio ok. No to chyba tyle :-)
Dziecie nasze uparte w dalszym ciągu buźki nie chce pokazać.... Ale przynajmniej dziś zrobiła "papa" jak Pan Doktor mówił, że może następnym razem uda się podejrzeć
Edit: Zapominiałam... Od poprzedniej wizyty, która była 3tygodnie temu 1kg na plus... A w sumie 11kg...
Też melduję się po wizycie. Wyniki wszystkie mam superowe, ciśnienie 110/70 i cukrzycy nie ma. Położna zmierzyła mi brzuch i mam 37cm, słyszałam bicie serca mojego Maluszka (cudowny dźwięk) no i leży już główką w dół. Nastęona wizyta za 2 tyg.:-)
Ania cieszę się, że u Ciebie też wszystko w porządku
Ania cieszę się, że u Ciebie też wszystko w porządku
LilithGoth
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluje cudownych wieści
bulkasia super że cukrzycy nie ma...zazdroszczę
bulkasia super że cukrzycy nie ma...zazdroszczę
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt Ja jutro wizytuję więc jestem ciekawa ile to dziecię przybrało na wadze :-)
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Asia gratulacje, Liwuś kciukaski i czekamy na info jutro
reklama