reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Liwus super:-)

Ja ktg tez nie za bardzo lubie:zawstydzona/y:, w pierwszej ciazy jak lezalam w szpitalu mialam robione dwa razy dziennie:eek:

Malego czuje, albo pod zebrami, albo naciskajacego pecherz:sorry:

reklama
misia ja też jeżdżę na KTG raz w tygodniu, od 29 tc. Muszę właśnie jutro jechać, strasznie mi się nie chce :baffled: lubię samo badanie ale to czekanie i dojazd jest męczący, cholera trafia od tego siedzenia :angry:
Do gina na usg dopiero na 12.10, jak tu wyczekać :laugh2:

Liwuś gratuluję dobrych wieści :tak:

Ja wróciłam z KTG, zapis prawidłowy, kolejne za tydzień. Oczywiście raz jeden zapomniałam zapytać, kiedy nie ma lekarza i musiałam trafić na ten dzień :cool2: całe szczęście że mimo tego panie mnie przyjęły, dzięki temu uniknęłam kolejki :tak:

Liwus każdy podchodzi do tego inaczej, mnie się bardzo podobało i podoba jak słyszę jak malutka buszuje w brzuchu i słyszę bicie jej serduszka :-)
Nathani na 17 tylko, że ja jak już wspominałam mam lekarza w Łodzi a jestem z Częstochowy. Te dojazdy też są dla mnie traumą, a im bliżej końca tym mam większego schiza bo rodzić będę w Matce Polce.
Vivienne super, że wszystko dobrze:-)

reklama
Ciril bardzo prawdopodobne bo z tego co wiem też mam być na II :-) Do jakiego lekarza chodzisz? Ciril a masz jakieś rozpiskę ze szpitala co trzeba zabrać ze sobą dla siebie i dziecka?
Nathani też bym wolała mieć wcześniejszą godzinę, ale my zawsze tak później jeździmy bo mą musi być w pracy.

Do góry