reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Liwus super:-)

Ja ktg tez nie za bardzo lubie:zawstydzona/y:, w pierwszej ciazy jak lezalam w szpitalu mialam robione dwa razy dziennie:eek:

Malego czuje, albo pod zebrami, albo naciskajacego pecherz:sorry:

reklama
misia ja też jeżdżę na KTG raz w tygodniu, od 29 tc. Muszę właśnie jutro jechać, strasznie mi się nie chce :baffled: lubię samo badanie ale to czekanie i dojazd jest męczący, cholera trafia od tego siedzenia :angry:
Do gina na usg dopiero na 12.10, jak tu wyczekać :laugh2:

Liwuś gratuluję dobrych wieści :tak:

Ja wróciłam z KTG, zapis prawidłowy, kolejne za tydzień. Oczywiście raz jeden zapomniałam zapytać, kiedy nie ma lekarza i musiałam trafić na ten dzień :cool2: całe szczęście że mimo tego panie mnie przyjęły, dzięki temu uniknęłam kolejki :tak:

Liwus każdy podchodzi do tego inaczej, mnie się bardzo podobało i podoba jak słyszę jak malutka buszuje w brzuchu i słyszę bicie jej serduszka :-)
Nathani na 17 tylko, że ja jak już wspominałam mam lekarza w Łodzi a jestem z Częstochowy. Te dojazdy też są dla mnie traumą, a im bliżej końca tym mam większego schiza bo rodzić będę w Matce Polce.
Vivienne super, że wszystko dobrze:-)

reklama
Ciril bardzo prawdopodobne bo z tego co wiem też mam być na II :-) Do jakiego lekarza chodzisz? Ciril a masz jakieś rozpiskę ze szpitala co trzeba zabrać ze sobą dla siebie i dziecka?
Nathani też bym wolała mieć wcześniejszą godzinę, ale my zawsze tak później jeździmy bo mą musi być w pracy.

Do góry