reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
No i po badaniu maluszek ma sie dobrze:-) wszystko wyglada na ok:tak: glukoze mialam cytrynowa, wiec dalo sie wypic, w poniedzialek wyniki;-) szyjka 3.8 cm:tak: twardnieniami sie narazie nie przejmowac, bo nic nie robia;-) a i maly ma ponad 850 gr;-)

I ja po wizycie...ale nie jest rózowo bo zaczęło mi sie robić rozwarcie!! :(( mam nakaz leżenia (co jest u mnie niemożliwe) i za 2 tyg. kolejna wizyta - jak sie pogorszy to skierowanie do szpitala:-:)-(
Maluch waży kilogram, cukier ok - po 2 godz. 110 z osocza więc spoko.

Noukie super że poszło dobrze oby tak dalej Sarka kochana jak trzeba to leż żeby sie wszystko uspokoilo i dzieciaczek siedzial sobie na miejscu niegdzie sie stamtąd nie ruszał

Noukie pięknie waży i super że badania ok;-)szyjka piękna:tak:
Sarka wiem jak trudno z dwójką dzieci leżeć to praktycznie niemożliwe ale musisz jak najwięcej wypoczywać lepiej le żeć w domu niż w szpitalu Trzymam za Was.

noukie gratulacje :) szyjka jak marzenie :)
sarka łączę się w leżeniu. Fakt u mnie łatwiej bo dzieci nie mam, ale może ściągniesz o siebie jakąś opiekunkę?

reklama
Dzieki dziewczyny;-)

Sarka oj to niedobrze, lez ile sie da, u mnie tez bylby problem z lezeniem przy malym:sorry2: a mialas jakies skurcze?

Do góry