reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Nathani super wiesci:-) trzymam kciuki zeby paciorka nie bylo;-)

I ja po wizycie maly 2900 wszystkie przeplywy, wody i lozysko ok, ktg tez super bez skurczy chociaz czulam jak mi sie w tym czasie 4 razy brzuch stawial:eek: mi badania na paciorka nie zrobil bo twierdzi, ze przy cc nie trzeba:sorry: kolejna wizyta z ktg juz ostatnia za tydzien:rofl2:

A i do pracy jeszcze tylko w poniedzialek i wtorek musze isc:)

U mnie tez cc i pobiera na paciora bo mowi ze nigdy nic nie wiadomo i ze jak akcja zacznie sie wczesniej niz wyznaczony termin cc to moge na IP zaczac rodzic sn. Ja w to nie wierze ale wole zeby zrobili wiecej badan niz mniej.
Przy Adasiu mi w szpitalu pobierali no ale wtedy probowalam rodzic sn i ten porod trwal 24h az doczekalam sie cc.

Nathani a ile Twoje cory wazyly? Dr Twoj mowi ze jeszcze tydzien chociaz?:eek: to moze Ty nas wszystkie wyprzedzisz co mają planowa cc albo wbijesz sie z dziewczynami na 12.12:D

reklama
Noukie, nathani - świetnie, że wszystko ok
sm02.gif

ja w razie czego GBS miałam robione, mimo, że cc, moja gin woli dmuchać na zimne (wynik ujemny)
praca,,,ja od samego początku nie pracuję,,,już bym popracowała,,, przy Jasi
sm02.gif

Noukie - podziwiam
sm24.gif

z moim brzcholem nie dałabym rady chodzić do pracy, po domu ledwo się kulam
sm24.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj mam szalony dzień... odbiór GBS, zebranie w przedszkolu, ktg i o 20.20 ostania wizyta... Jestem zestresowana:baffled:

Liwus i ja wolalabym, zeby jednak mi te badanie zrobil, no ale on w zaparte:sorry2::sorry2::sorry2: a sama nie moge go zrobic, u nas takiej mozliwosci nie ma:sorry2:

Ciril &&&&&& za wizyte:-)

reklama
Do góry