reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Nathani super wiesci:-) trzymam kciuki zeby paciorka nie bylo;-)

I ja po wizycie maly 2900 wszystkie przeplywy, wody i lozysko ok, ktg tez super bez skurczy chociaz czulam jak mi sie w tym czasie 4 razy brzuch stawial:eek: mi badania na paciorka nie zrobil bo twierdzi, ze przy cc nie trzeba:sorry: kolejna wizyta z ktg juz ostatnia za tydzien:rofl2:

A i do pracy jeszcze tylko w poniedzialek i wtorek musze isc:)

U mnie tez cc i pobiera na paciora bo mowi ze nigdy nic nie wiadomo i ze jak akcja zacznie sie wczesniej niz wyznaczony termin cc to moge na IP zaczac rodzic sn. Ja w to nie wierze ale wole zeby zrobili wiecej badan niz mniej.
Przy Adasiu mi w szpitalu pobierali no ale wtedy probowalam rodzic sn i ten porod trwal 24h az doczekalam sie cc.

Nathani a ile Twoje cory wazyly? Dr Twoj mowi ze jeszcze tydzien chociaz?:eek: to moze Ty nas wszystkie wyprzedzisz co mają planowa cc albo wbijesz sie z dziewczynami na 12.12:D

reklama
Noukie, nathani - świetnie, że wszystko ok
sm02.gif

ja w razie czego GBS miałam robione, mimo, że cc, moja gin woli dmuchać na zimne (wynik ujemny)
praca,,,ja od samego początku nie pracuję,,,już bym popracowała,,, przy Jasi
sm02.gif

Noukie - podziwiam
sm24.gif

z moim brzcholem nie dałabym rady chodzić do pracy, po domu ledwo się kulam
sm24.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzisiaj mam szalony dzień... odbiór GBS, zebranie w przedszkolu, ktg i o 20.20 ostania wizyta... Jestem zestresowana:baffled:

Liwus i ja wolalabym, zeby jednak mi te badanie zrobil, no ale on w zaparte:sorry2::sorry2::sorry2: a sama nie moge go zrobic, u nas takiej mozliwosci nie ma:sorry2:

Ciril &&&&&& za wizyte:-)

reklama
Do góry