reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Jestem dziewczyny. Więc tak młoda waży 2800, główka w dół, obwód głowy duży jak ja ja urodzę :szok:
Dr, pobrał wymaz na paciorkowca jutro zanoszę do laboratorium. Rozwarcie na opuszek :rofl2:
Termin 26 grudzień, 25 dr. ma dyżur dobrze by było trafić. :tak: Seks wskazany , liście malin nie bo zaburzaja krzepliwość. na zgagę malox. Chyba tyle. co poniedziałek ktg w szpitalu i następna wizyta 18.12.12

reklama
Super wieści Nathani :-) Milenka fajną ma wagę , pewnie przy porodzie max.3500g będzie ważyć.
Może urodzisz jeszcze przed świętami - kto wie :happy: Ja akurat 18.12.2012 mam się stawić już w szpitalu bo cc 19.12:-) Ja mam wizytę teraz w poniedziałek 3.12 i pewnie to będzie ostatnia wizyta ewentualnie przedostatnia :happy:

liwuś dr. mówił że będzie ważyć podobnie jak Sara z Julką :tak:tylko ta główka jak ja ja wycisnę:szok:. Dr. powiedział, że chciałby żeby młodA jeszcze tydzień posiedziała w brzuszku :-D

Nathani super wiesci:-) trzymam kciuki zeby paciorka nie bylo;-)

I ja po wizycie maly 2900 wszystkie przeplywy, wody i lozysko ok, ktg tez super bez skurczy chociaz czulam jak mi sie w tym czasie 4 razy brzuch stawial:eek: mi badania na paciorka nie zrobil bo twierdzi, ze przy cc nie trzeba:sorry: kolejna wizyta z ktg juz ostatnia za tydzien:rofl2:

A i do pracy jeszcze tylko w poniedzialek i wtorek musze isc:)

reklama
Do góry