reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

cinamona gratulejszyn:-) ty kruszynko!:eek:

Ja w czwartek jak pójdę na wizytę to dopiero będę miała zakładana kartę ciąży i dostane pierwsze skierowanie na badanie. Kolejna wizyte bede mieć zapewne ok 10 czerwca więc na pocz. czerwca dopiero pierwszy raz zrobie wyniki, póżno troche:confused2:

reklama
UUU Cinamona to bardzo malutka jesteś:) będziesz pięknie z brzuszkiem wyglądała - pewnie tylko taka kulka Ci na brzuchu wyrośnie i biust.

witajcie.

Wczoraj wróciłam ze szpitala.

W niedziele rano pojechałam, zrobili mi badania wszystkie.
Niestety nie biło serduszko.
W poniedziałek rano zrobili mi zabieg pod narkozą ogólną.
Teraz dochodzę do siebie. Na szczęście nie boli mnie 'tam' tylko ogólnie jestem osłabiona.

Trzymajcie się dziewczyny.
Trzymam za Was kciuki:*

MamaPatryka89 dobrze się odezwałaś, bądź silna. Na pewno się Wam niebawem uda. Wierzę w to mocno. Teraz Ci ciężko ale pamiętaj że masz w nas oparcie. Ściskam mocno..

MamaPatryka89 , nie mart się! Wiem że to tak łatwo powiedzieć,ale ja niedawno przeszłam to samo :( też serduszko przestało bić i chodziłam z tą wiadomością przez 3 tygodnie,to było straszne.Dlatego doskonale cię rozumie. Ale teraz znowy cieszę się ciążą i WIEM że wszystko będzie dobrze,nie przyjmuję innego scenariusza! Życzę ci szybkiego powrotu do normalności!Daj sobie czas na przeżycie tej straty... JESTEŚMY z Tobą!!! (*)

MamoPatryka fajnie, ze napisalas, trzymaj sie, ja wierze mocno, ze te wszystkie aniolki wracaja do swoich rodzicow w lepszym dla nich momencie;-)

Cinamona, gratuluje super wiesci:tak:

reklama
Odebrałam wyniki, wygląda na to że wszystko ok
choć ja się za bardzo nie znam .
Toxoplasmoze mam IgG <3.0
a Cytomegalie IgG 4.7 (pisze wynik dodatki) ale nie wiem jak to interpretować.

Do góry