reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

cinamona gratulejszyn:-) ty kruszynko!:eek:

Ja w czwartek jak pójdę na wizytę to dopiero będę miała zakładana kartę ciąży i dostane pierwsze skierowanie na badanie. Kolejna wizyte bede mieć zapewne ok 10 czerwca więc na pocz. czerwca dopiero pierwszy raz zrobie wyniki, póżno troche:confused2:

reklama
UUU Cinamona to bardzo malutka jesteś:) będziesz pięknie z brzuszkiem wyglądała - pewnie tylko taka kulka Ci na brzuchu wyrośnie i biust.

witajcie.

Wczoraj wróciłam ze szpitala.

W niedziele rano pojechałam, zrobili mi badania wszystkie.
Niestety nie biło serduszko.
W poniedziałek rano zrobili mi zabieg pod narkozą ogólną.
Teraz dochodzę do siebie. Na szczęście nie boli mnie 'tam' tylko ogólnie jestem osłabiona.

Trzymajcie się dziewczyny.
Trzymam za Was kciuki:*

MamaPatryka89 dobrze się odezwałaś, bądź silna. Na pewno się Wam niebawem uda. Wierzę w to mocno. Teraz Ci ciężko ale pamiętaj że masz w nas oparcie. Ściskam mocno..

MamaPatryka89 , nie mart się! Wiem że to tak łatwo powiedzieć,ale ja niedawno przeszłam to samo :( też serduszko przestało bić i chodziłam z tą wiadomością przez 3 tygodnie,to było straszne.Dlatego doskonale cię rozumie. Ale teraz znowy cieszę się ciążą i WIEM że wszystko będzie dobrze,nie przyjmuję innego scenariusza! Życzę ci szybkiego powrotu do normalności!Daj sobie czas na przeżycie tej straty... JESTEŚMY z Tobą!!! (*)

MamoPatryka fajnie, ze napisalas, trzymaj sie, ja wierze mocno, ze te wszystkie aniolki wracaja do swoich rodzicow w lepszym dla nich momencie;-)

Cinamona, gratuluje super wiesci:tak:

reklama
Odebrałam wyniki, wygląda na to że wszystko ok
choć ja się za bardzo nie znam .
Toxoplasmoze mam IgG <3.0
a Cytomegalie IgG 4.7 (pisze wynik dodatki) ale nie wiem jak to interpretować.

Do góry