reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

HBS i VDRL są refundowane ;-)
przynajmniej na NFZ :-)
Wiem, że z Luśką mialam, ale w późniejszym okresie- nie na początku i gin stwierdzil, że one ze względu na moją gr krwi są, bo mam ujemną

reklama
ja też właśnie wróciłam z labolatorium za grupę krwi VDRL tokso różyczkę i cytomegalię zapłaciłam 152zł:szok: dobrze że miałam więcej kasy przy sobie

ja mam grupę krwi z poprzedniej karty ciąży przynieść choć tyle zaoszczędzę

MamaPatryka
- b. mi przykro dopiero dziś przeczytałam. mocno Cię przytulam. Wiem co przeżywasz.

Ostatnia edycja:
Może w szpitalu jak rodziłas Ci nie oddali. Może zapomnieli... Szkoda, bo nie wiem jak u Ciebie u nas gr krwi 30zł. A 30zł to tyle lodów dla chłopców:happy2::happy2:

u nas też 30zł
a jeśli chodzi o lody to ten młodszy to jakiś lodożerca, wczoraj wracając z zoo wjechaliśmy do Maca mamusia kupiła sobie MacFlurry i z Antkiem się podzieliłam a że on poszedł się póżniej bawić to powiedział mi żebym zostawiła na później więc go zjadłam a dziecię wieczorem po przyjeździe sobie zażyczyło owego loda i wyło pół godz bo on CHCę

reklama
Do góry