reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Po wizycie:-) 33 tydzien maly wazy 2300, wszystkie przeplywy ok, lozysko i wody tez:tak: cisnienie 120/80 szyjka 3,4 cm

To juz ostatnie badanie szyjki, nastepna wziyta za dwa tygodnie i wtedy juz szyjki nie mieza bo jak przyjdzie rodzic to nie zatrzymuja juz u nas;-), leki mam tez brac tylko do nastepnej wizyty;-) no i na nastepnej wizycie ktg.

Co do daty cc jeszcze nic nie zadecydowal, patrzyl cos w kalendarzu na 19 grudnia, ale to mi sie nie bardzo podoba:baffled: bo wtedy Swieta w szpitalu:baffled:

Ja również po wizycie:)
mała waży 2900, jest już bardzo nisko i mam nakaz leżenia:/ tylko jak to zrobić...
planowany termin cc 10.12, ginka ma mnie wciągnąć na grafik u siebie w szpitalu i potwierdzić to na następnej wizycie(29.11)
Wymaz na paciorkowca pobrany, mam jutro zanieść do labu przyszpitalnego
A tak poza tym nastraszyła mnie że dziecko jest duże i że boi się że akcja zacznie się przed czasem:(

noukie, kruszonka gratuluję :)
noukie to ile u Was trzymają w szpitalu po cc? u nas 4 doby...
joanna to będziemy mieć dzieciaki niemalże równo rozpakowane :) trzymam kciuki Kochana... ja też mam stracha wiec wiem co czujesz, ale nie mamy wyjścia-musimy dac radę...

reklama
Do góry