reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Po wizycie:-) 33 tydzien maly wazy 2300, wszystkie przeplywy ok, lozysko i wody tez:tak: cisnienie 120/80 szyjka 3,4 cm

To juz ostatnie badanie szyjki, nastepna wziyta za dwa tygodnie i wtedy juz szyjki nie mieza bo jak przyjdzie rodzic to nie zatrzymuja juz u nas;-), leki mam tez brac tylko do nastepnej wizyty;-) no i na nastepnej wizycie ktg.

Co do daty cc jeszcze nic nie zadecydowal, patrzyl cos w kalendarzu na 19 grudnia, ale to mi sie nie bardzo podoba:baffled: bo wtedy Swieta w szpitalu:baffled:

Ja również po wizycie:)
mała waży 2900, jest już bardzo nisko i mam nakaz leżenia:/ tylko jak to zrobić...
planowany termin cc 10.12, ginka ma mnie wciągnąć na grafik u siebie w szpitalu i potwierdzić to na następnej wizycie(29.11)
Wymaz na paciorkowca pobrany, mam jutro zanieść do labu przyszpitalnego
A tak poza tym nastraszyła mnie że dziecko jest duże i że boi się że akcja zacznie się przed czasem:(

noukie, kruszonka gratuluję :)
noukie to ile u Was trzymają w szpitalu po cc? u nas 4 doby...
joanna to będziemy mieć dzieciaki niemalże równo rozpakowane :) trzymam kciuki Kochana... ja też mam stracha wiec wiem co czujesz, ale nie mamy wyjścia-musimy dac radę...

reklama
Do góry