Agutek te najbardziej naturalnie wyglądające włosy są takie właśnie dzięki 1000 różnych zabiegów : Nie wyobrażam sobie rozczesywania moich bez odżywki - nie mówiąc już o suszeniu... Idę jutro po ten specyfik - skoro tak chwalicie
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
skrócilam wlosy o dobre 20 cm i postopniowalam. dla mnie bardzo sie podoba i jest o wiele wygodniej niz z takimi długimi. i tak teraz jeszcze siegaj ponizej połowy pleców. mój mąż niepocieszony;/
A
Agnezzz
Gość
No to widze, ze wszystkie mamy z tym problem.
Skoro tyle kobitek dookola zachwala ta odzywke to chyba musi byc dobra
Skoro tyle kobitek dookola zachwala ta odzywke to chyba musi byc dobra
A
Agnezzz
Gość
A, wlasnie mi sie przypomnialo.
Odzywka nie ma jakiegos superowego zapachu niestety. Moj maz jak ja powachal to stwierdzil, ze smierdzi jak kible w polskich pociagach ;D ;D
Odzywka nie ma jakiegos superowego zapachu niestety. Moj maz jak ja powachal to stwierdzil, ze smierdzi jak kible w polskich pociagach ;D ;D
Oj chyba przesadził, albo rzeczywiscie trafil na pachnące kible..??Ja zawsze czuje wstrętny odór lizolu z tych kibli..a zapach odżywki mnie sie podoba..może nie rewelacja, ale dosć przyjemny. Moze Ty Agutek kupiłas przeterminowaną??skoro tak smierdzi..i była tańsza??...Sprawdz lepiej!
A
Agnezzz
Gość
Hihi ;D
Nie, no zapach nie jest tragiczny jakoś, ale rzeczywiscie jak mi powiedzial o swoim spostrzezeniu to sobie przypomnialam, ze rzeczywiscie tak pachna.
Zle napisalam, nie chodzi tak o same kibelki, ale o te kostki co tam wkladaja w PKP ;D ;D ;D
A ze ostatnio bardzo czesto podrozuje pociagami to mam "przyjemnosc" dosc czesta skorzystac rowniez z tych uslug PKP
Nie, no zapach nie jest tragiczny jakoś, ale rzeczywiscie jak mi powiedzial o swoim spostrzezeniu to sobie przypomnialam, ze rzeczywiscie tak pachna.
Zle napisalam, nie chodzi tak o same kibelki, ale o te kostki co tam wkladaja w PKP ;D ;D ;D
A ze ostatnio bardzo czesto podrozuje pociagami to mam "przyjemnosc" dosc czesta skorzystac rowniez z tych uslug PKP
reklama
A
Agnezzz
Gość
Oj ja nawet nie zlicze juz ile razy Wole nawet tego nie robic hihi ;D
Podziel się: