reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Agutek te najbardziej naturalnie wyglądające włosy są takie właśnie dzięki 1000 różnych zabiegów ::) Nie wyobrażam sobie rozczesywania moich bez odżywki - nie mówiąc już o suszeniu... Idę jutro po ten specyfik - skoro tak chwalicie :)

reklama
hmm..to może i ja zapodam takową ;D oj moje włosy to są straszne- cienkie, delikatne i w ogóle nie chcą się układać, dlatego noszę przeważnie krótkie fryzurki takie max za uszy.. :)

skrócilam wlosy o dobre 20 cm :) :) i postopniowalam. dla mnie bardzo sie podoba i jest o wiele wygodniej niz z takimi długimi. i tak teraz jeszcze siegaj ponizej połowy pleców. mój mąż niepocieszony;/

Rusałko dzięki za nazwę na pewno zakupię, ja po rozjaśnieniu to chodzę po domu i zbieram włosy zastanawiam się że przy takiej ilości wypadniętych mam jeszcze w co grzebień włożyć - koszmar.

No to widze, ze wszystkie mamy z tym problem.
Skoro tyle kobitek dookola zachwala ta odzywke to chyba musi byc dobra ;)

A, wlasnie mi sie przypomnialo.
Odzywka nie ma jakiegos superowego zapachu niestety. Moj maz jak ja powachal to stwierdzil, ze smierdzi jak kible w polskich pociagach ;D ;D

Oj chyba przesadził, albo rzeczywiscie trafil na pachnące kible..??Ja zawsze czuje wstrętny odór lizolu z tych kibli..a zapach odżywki mnie sie podoba..może nie rewelacja, ale dosć przyjemny. Moze Ty Agutek kupiłas przeterminowaną??:)skoro tak smierdzi..i była tańsza??:)...Sprawdz lepiej:)!

Hihi ;D
Nie, no zapach nie jest tragiczny jakoś, ale rzeczywiscie jak mi powiedzial o swoim spostrzezeniu to sobie przypomnialam, ze rzeczywiscie tak pachna.
Zle napisalam, nie chodzi tak o same kibelki, ale o te kostki co tam wkladaja w PKP ;D ;D ;D
A ze ostatnio bardzo czesto podrozuje pociagami to mam "przyjemnosc" dosc czesta skorzystac rowniez z tych uslug PKP ;)

a to może to mydełko..hmm..nie wiem..bardzo dawno nie jechałam pociągiem...jak sięgam pamięcią w tym roku to raz tylko..w maju.

reklama
Do góry