reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Rusałko dzięki za nazwe też zakupie bo ja po pasemkach ,po tych rozjaśnianiach i suszeniu ich suszarką a na dodatek prostownica to końcówki włosów sa tragiczne choć na bierząco je podcinam i używam różnych olejków na gorąco itp.-a szybciej po niej rosną włosy?-a dlaczego uzywasz do ciemnych włosów skoro masz jasne bo ja tez mam jasne pasemka ale z delikatnymi odcieniami brązu i teraz nie wiem jakią zakupić?-napisz proszę ::) :)

Rusalka pisze:
HENNA TREATMENT WAX - odżywczy wosk w postaci maseczki, przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy..itd..:)..i to prawda Agutek-te odżywkę polecają również osobom po chemioterapii.
Cena 24 zł za 480 g(80 -to jakiś gratis:)..

wlasnie kupilam ta odzywke. Rusalko, u mnie jest taniej hihi ;D , zaplacilam za nia 22,70 ;)
Jutro ja wyprobuje, dzisiaj juz nie dam rady bo za godzinke znajomi przychodza :)

a, i kupilam jeszcze witaminy na poprawe kondycji wlosow, paznokci i skory - silica. moim znajomym blyskawicznie pomogla. ale nie moga niestety stosowac ich kobiety w ciazy :(

LANA pisze:
Rusałko dzięki za nazwe też zakupie bo ja po pasemkach ,po tych rozjaśnianiach i suszeniu ich suszarką a na dodatek prostownica to końcówki włosów sa tragiczne choć na bierząco je podcinam i używam różnych olejków na gorąco itp.-a szybciej po niej rosną włosy?-a dlaczego uzywasz do ciemnych włosów skoro masz jasne bo ja tez mam jasne pasemka ale z delikatnymi odcieniami brązu i teraz nie wiem jakią zakupić?-napisz proszę ::) :)
moze dlatego Lanus, ze u mnie jest kilka jasnych pasemek na koronie..wiekszosc to ciemny kasztan....Podobnie jak TY "torturuję"włosy- suszę, prostuję..ale myśle juz co by tu zmienić, by to ograniczyć:/..

Agutek pisze:
wlasnie kupilam ta odzywke. Rusalko, u mnie jest taniej hihi ;D , zaplacilam za nia 22,70 ;)
Jutro ja wyprobuje, dzisiaj juz nie dam rady bo za godzinke znajomi przychodza :)

To niesprawiedliwe:) ;)
Jesli chodzi o silice..kiedys też "jadłam";) te tab..ale mi włosy to fakt- blyszczaly odzyly...cera-ok. ale paznokcie- lipa:)..sa króciutkie..chyba, ze tipsy zarzucę;)..ale TY jak dobrze pamiętam Agutek masz tipsy..wiec chodzi Ci pewnie o poprawę wlosów i skóry..hmmA baby w ciązy nic nie mogą :-[ :mad: ;)

Tak Rusalko, chodzi glownie o wlosy, chce zaaplikowac sobie od razu bombe witaminowa, aby szybko pomoc im odzyc.
Dzisiaj pierwszy uzylam tej odzywki. Efekt - lsniace wlosy, do tego jak je wyprostowalam to wszystkie pieknie mi sie ulozyly, na razie jestem pod wrazeniem :D

oJ TO DOBRZE WIEDZIEĆ ,ŻE NIE TYLKO JA TAK TORTURUJE WŁOSY ;D-ja jutro lecerano zakupić a przy okazji zobacze czy zamówili mi w atece teścik quick-a ;D

reklama
Gdyby nie te tortury to pewnie marnie bysmy wygladaly, bo nie ma co ukrywac, ze chyba ze swieca trzeba by szukac kogos kto ma piekne naturalne wlosy, ktorych nic nie ruszy i nigdy nie wywijaja sie w nieodpowiednia strona, nie robi sie siano itp ;) ;D :D

Do góry