reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

Anusieńka to trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dziękuj żeby nie zapeszyć!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
anusieńka ja tez trzymam kciuki moze jeszcze bedzie mile zaskocznie? ;D ja tez jeszcze czekam bo zdarzaly mi sie tez cykle 30-31 dni ::)

Też tak myślę  , zaskoczenie może być tak niespodziewane,ze się wtedy nagratulujemy że hohoho  :D

A co do Ciebie Nemezis to się nie martw tym snem, moja starsza ciocia powiadała,że każdy sen można interpretować na wiele rodzaji ale zawsze złe na dobre czyli wsio będzie dobrze. Ja trzymam kciuki i dokładam paciorka na wieczór  :D

Paulina

Dziękuje Agutek - już profilaktycznie po uzgodnieniach z Axą likwiduję mój wątek - moze ten nowy okaże sie szczęśliwy- chociaż ja nie mam tak silnej wiary i nadziei . :( :(

Dzięki Agusiu - zawsze 1 dzień muszę odboleć, popłaczę, pomartwię się ale tym razem idę do gina- to juz za długo trwa jak na mój gust......

reklama
Anusienko- głowa do góry..na pewno wkrótce sie uda..niektórym od razu..inne musz uzbroic sie w cierpliwość, ale na BANK! kazda z nas zostanie mamusia;)- no juz- Uśmiech proszę;)
Dziewczęta to prawda- każda sliczniuno wygląda!!!Bez wyjątku..piekne suknie..panne mlode i obok przystojniacy:)ach..ja też bardzo dobrze pamiętam swój ślub-cudowny dzien!!!Taki wyjątkowy!!!-Magia!

Juz podaje nazwę odżywki:)..momencik..lece do łazienki po nia:)-już;)!

HENNA TREATMENT WAX - odżywczy wosk w postaci maseczki, przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy..itd..:)..i to prawda Agutek-te odżywkę polecają również osobom po chemioterapii.
Cena 24 zł za 480 g(80 -to jakiś gratis:)..i te sie najbardziej opłaca kupić-na baaardzo dlugo starcza!..Jest jeszcze mniejsza(nie pamiętam gramatury), ale jakoś o połowęmniejsza a koszt..bodajże 17 zł.
Odżywki sa w aptekach do jasnych i ciemnych włosów..Ja mimo,z ę mam pasemka jasne, zaopatruję sie w te do ciemnych włosów.
NIby jest napisane, ze robić stosować ją co 4-5 dni, a jak stan włosa sie poprawi to raz w tyg, ale ja robię czesciej.:) Maseczka aktywizuje sie pod wpływem ciepła po ok 15-30 min. ..dlatego dobrze jest nałożyć maseczke- zawinąć glowe ręcznikiem..posedziec..i spłukać..Bądz w kąpieli , w wannie..na umyte włosy nałożyć..itd:)..

Do góry