reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ten najpiekniejszy dzień - jak wyglądałyśmy

reklama
Ja tak miałam kiedys z autobusem:)spieszyłam sie bardzo na siatkówkę..i ledwie zdązyłam na autobus..zmachana siadłam..odetchnęłam..i gapa- po jakimś czasie zorientowalam sie, ze nie w te stronę jedę..w przeciwnym kierunku pojechałam:):):)-

O jacie, nie no mi sie jeszcze nigdy nic takiego nie przydarzylo :)
Zawsze sprawdzam czy to ten wlasciwy pociag hihi ;D

Ja kiedyś wsiadłam do autobusu przekonana, że to właściwy nr - ja WIDZIAŁAM ten nr gdy podjeżdżał na przystanek. Nie wiem jakim cudem, ale to była zupełnie inna linia - zauważyłam to, gdy skręcił i wywiózł mnie daleeeko... Wrrr - nie lubię >:D

Dziewczyny fotki super, ale moim zdaniem tak sami jak każdy slub jest inny tak i zdjęcia z każdego są piękne, wkońcu to jedna z naszych najważniejszych chwil w życiu :D

Co do odżywki... ja ostatnio mam wybróbowaną z GlissKur do włosów farbowanych, a wcześniej miała do włosów blond tej samej firmy i nawet fajna tyle że ja w obecnym stanie :) nie mogę jakoś przez dłuższy czas używać jednej odżywki czy szamponu bo za bardzo przeszkadza mi (wkońcu) zapach i musze zmieniać, a wiem że to niezbyt zdrowe dla włosów... hm... może już nie bawem wypróbuję i tej co pisałaś Rusalko :)

Ja w zeszłym roku tak się zagadałam z koleżanką gdy wracając z zajęć szłyśmy na przystanek, że bez zastanowienia wsiadłyśmy w "pierwszy lepszy" autobus i pojechałyśmy... na szczęście w dobrą stronę, tyle że zamiast jechać ok.30 min jechałyśmy 1h 35 ;D ale jest co wpominać i ubaw wtedy był niezły ;)

Agutek pisze:
Rusalka pisze:
HENNA TREATMENT WAX - odżywczy wosk w postaci maseczki, przeznaczony do intensywnej kuracji kosmetycznej włosów i skóry głowy..itd..:)..i to prawda Agutek-te odżywkę polecają również osobom po chemioterapii.
Cena 24 zł za 480 g(80 -to jakiś gratis:)..

wlasnie kupilam ta odzywke. Rusalko, u mnie jest taniej hihi ;D , zaplacilam za nia 22,70 ;)
Jutro ja wyprobuje, dzisiaj juz nie dam rady bo za godzinke znajomi przychodza :)

A u mnie drożej :( Zapłaciłam 25,98 - mam nadzieję, że będzie świetna >:D Muszę dziś wypróbować :)

Dziewczyny a skąd wiecie, do jakiego kolorku jest która odżywka? Bo na mojej nic nie jest napisane... Cholerka, a jeśli kupiłam tę do ciemnych? Skąd mam wiedzieć?
No pięknie... I teraz boję się użyć - mam jasne włosy i tak ma pozostać... ::)

edit:
Dobra - koniec paniki ;) Przeszukałam internet i już wiem. Ale napiszę, może komuś się jeszcze przyda: odżywka do jasnych włosów jest z dopiskiem "for blondes" - podobno lekko rozjaśnia, natomiast ta zwykła może być stosowana niezależnie od koloru. Więcej informacji: http://www.wax.com.pl/wax.html
Czyli jednak działam dziś :)

Dobra jesteś Esia;)..
Mam nadzieje dziewczęta, ze odzywka zadziała:)- bo inaczej wyklniencie mnie:)-wykrzyczycie- ze wyrzucone w błoto pieniadze..i zmarnowany czas;)..no, ale ja nic z tego nie mam:):):)- ja po prostu tez sama używam tej dżywki:)- Tak sie smiałam z meżem, ze ktos moze powinnien mi z Waxa- prowizję odpalic za taką reklamę;):):):)

reklama
Rusałko ja myślę że powinnaś wydrukować te posty w których dziewczyny piszą o kupnie poleconej przez Ciebie odżywki i zanieść je do dyrekcji Wax-a :p ::) :laugh: :laugh: :laugh: Może w nagrodę dostaniesz zapas na cały rok :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Do góry