reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

no i cos nie tak zrobilam... tyle na tej zabie tych adresow.. ale juz teraz nie chce mi sie siedziec i myslec sprobuje innym razem :mad:

reklama
Monis77 taki sobie aparacik, fakt dopiero kupilam ;D dla mojej dzidzi zeby jej zdjecia pozniej robic.

Wszystkie mamy fajne brzuszki okragluszki ;)

Super zdjęcia dziewczynki....
Hogata....jak ty wyglądasz tak przy + 20.....to ja przy moich +25....wyglądam jakbym miała co najmniej +50... :(

No Hogatka masz racje nie widac ze tyle przytylas.
Mam nadzieje ze u mnie tez nie :( ja juz amm 14kg do przodu ale teraz stoje w miejscu. ;D

Cześć Dziewczyny!
Mam do Was pytanko czy Wam też lekarz kazał sobie zrobić lewatywę przed przyjściem do szpitala na poród?
Bo mnie tak i kazał sobie kupić enemę!

Hej...
Mnie nikt nie kazał...ale się sama zastanawiam...podobno łatwiej się rodzi...no i nie ma przykrych niespodzienek...hehehe ;)
A tak wogóle...czy ktoś wie ile kosztuje Enema????

Na Starynkiewicza gdzie mam rodzic lekarze robia lewatywe i golonko przed porodem.... nie wiedziałam, ze można to samemu załatwić... bo przecież nie wiemy kiedy urodzimy ???

Ja kupiłam zestaw do lewatywy juz jakis czas temu. Zrobie sobie jak juz przyjdzie pora bo niestety w czasie porodu mozna miec niespodziankę. Troche krepujące chociaz naturalne. Wiec wole sie zabezpiczyc. Kosztowało to chyba z 5 zł. Moze troche wiecej ale zadne tam wielkie pieniądze.

reklama
Dzieki ;) tak mi sie jakos rozłożyły te kilogramy. Moze dlatego zem dosc wysoka 178 cm chociaz nie tak jak Aletka

A to ja wczoraj : lepiej widac wielki brzuchol ;)

Do góry