reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

He..he he...czytałam u majówek..,że im to nie pomogło...ale ja mam zamiar spróbować...i to dzisiaj...heheh :D..już powiedziałam mężowi,że zastosuje go jako wywoływacza porodu... :p...on oczywiście cały w skowronkach.... ;) :laugh: :D ;D...więc przyjemne....może z pożytecznym....oby... ;D

reklama
hmmm no i u mnie też nic nie podziałało, a juz cholerka by moglo bo tego ciągnięciaw plecach mam juz centralnie dość :mad:

Dziewczyny a moze to trzeba juz troszke wczesniej zaczac ::) ::) ::) moze wtedy sie to udaje Juz tak bardzo nie mozecie sie doczekac dzidzi ?? ;)

Ja się bardzo nie mogę doczekać. Mam już dosyć tego, że wszystko mnie boli, ciężko się w nocy przewrócić z boku na bok, a poza tym już tak długo czekam. Ciąża jest donoszona, maluszek już teraz tylko tyje, więc chciałabym już synka zobaczyć, a nie tylko czuć. ;)

Moj ginio twierdzi, ze to efekt glownie psychologiczny... Ale zawsze warto, no nie? Nawet dla samej psychologii.... Czytalam, ze w kulturach latynoskich jest to bardzo powszechny zwyczaj, hormony zawarte w meskim nasieniu faktycznie wplywaja na wygladzenie szyjki, wiec kurcze - so dziela!!!!

reklama
hmm co do tego tematu to powiem wam tak

wczoraj owy pomysl testowalismy z mezem ... ::) oprocz nie przyjemnego bolu po stosunku ... to nic mi sie nie dzialo ... (sam stosunek okazal sie malo rewalcyjny ... i tak szczerze to wole inne formy sexu niz ta tradycyjna ... maz byl delikatny ale ja w srodku jestem taka ciasna ze ... :-[ :-[ :-[ chyab nicci beda z przyspieszania porodu ta forma .... a szkoda bo myslam ze bedzie fajowo ... :-[ )

Do góry