reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

reklama
a ja w doskonale okraglej talii mam 108 , 17 kg na plus
to jedyny czas kiedy nasze cialo dazy do doskonalego ksztaltu kulistego ;D ;D

Moj brzuchol ma 110 cm. A ja sama to juz chyba ze 20 kg na plusie. Juz w lusterko nie moge patrzec a jeszcze wszyscy mówią ze chyba wogóle nie przytyłam , tylko brzuszek wyskoczył. I ze tak ładnie wygladam. Szkoda ze ja tak nie umiem na siebie spojrzec. No ale cóz ... jakos sie schudnie, ...mam nadzieje ;)

co do kglogramkow to jest juz 11,5 na liczniku ... ale zaznaczam ze ja przed ciaza wazylam za duzo o jakies 10 kg ... z powodu leczen hormonalnych :(

mam 165 wzrostu a jest juz 81.5 wagowo ... ja tez nie moge na siebie patrzec

ciocia ktora jest polozana powiedzial ze po porodzie bede wazyc + - tyle samo co przed porodem ... wiec moze jakos przezyje ta tragedie .... ale jak tylko niunka oposci moje brzusio to biore sie za siebie

heh mam nadzieje ze nie beda to obiecanki cacanki i ze moj zpala nie okarze sie slomiany :laugh:

ja przed ciążą ważyłam 48 teraz 30t ważę 60 ciężko to jest dla moich plecków a obwód brzuszka to jakieś 101

wiecie co ja i tak wole opcje brzuszka z 5 miesiaca niz taki jak jest w tej chwili heheh

a to bez watpienia trzeba pracy wlozyc w to zeby wrocic do sylwetki chodz z przed ciazy ... w moim przypadku ;)

oczywiscie nie ukrywam ze najwieksza satysfakcje milabym zeby wazyc z 60 kg przy wzroscie 165 ale taka opcja po porodzie chyba nie wchodzi w gre ???

zreszta co tu krakac i pisac ... wszystko sie okaze w praniu ;)

pocieszam sie mysla ze to bedzie lato i duzo ruchu bedzie ... spacerki z dzidzia ... plywanie ... jazda na rowerze ... nio jakos musi sadelko zejsc ;D

hmmmm...... jesli mam wygladac jak w 5 miesiacu to jeszcze nie tragedia a nawet bardzo dobrze. Bardzo to pocieszające. A bieganie przy takim maleństwie moze byc super terapią odchudzającą. W końcu chodzi o to zeby nasze dzidzie zdrowe były, prawda?

reklama
tak mi sie przypomnialo nie wiem czy juz o tym pisalam na czerwcowkach ale jak bylam na KTG w szpitalu to wchodzi do pomieszczenia pielegniarek takie dziewcze w koszulinie i tak patrze na nia i wg mnie to ona jest w ciazy i mysle sobie pewnie bedzie niedlugo rodzic i juz jej zazdroszcze malego brzuszka a ona pyta pieleg.. czy ma juz wziac dziecko do karmirnia czy jeszzce nie.... wiecie wtedy dopiero zrozumialam ze jak urodze to nie bede wygladac jak przed ciaza ! domyslalam sie ze kg. w udach tylku i raczkach nie zejda ale jakos wydawalo mi sie ze brzuszek to sie splaszy... a tu takie roczarowanie!!!!

Do góry