reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Wronka to rozumiem, to jest brzuszek, też mam taki :)
Aletka za to wyglada jak ja w 4 miesiącu, no ale jest 17 centymetrów wyższa ;D

reklama
Gumecka ...hihi jakoś mi nogi jeszcze wytrzymują...ale za to sporo przytyły...pewnie żeby wytrzymać ciężar brzucha...hihi..ale o dziwo zero obrzęków... ;D
Agatka...miło ,że nie jestem sama...hehehe
Aletka..ja jak robiłam sobie pierwsze zdjęcie (gdzieś ok.16 t.c.)...to wydawało mi się ,że mam taki wielkiiiii brzuch..teraz jak patrzę na to zdjęcie to mi się śmiać chce...bo tam prawie nic nie widać...i też wyglądam jakbym dobrze zjadła...heheh

Aletko ja pamiętam, jaki Ty miałaś wtedy brzuszek :D Tylko tak się zastanawiam, gdzie ta Twoja wielka córcia się mieści???

A teraz małe porównanie...hihi ;D

To My w 16 tygodniu... :p
16tcii6dh.jpg

A to w 35 t.c.
35tci9br.jpg

Troszkę urosłyśmy...hehehe :p

Jakie super zdjecia, a ja nie moge wam pokazac bo nie mam aparatu :(

Bardzo fajne brzuszki macie i takie duzieeeeee ::)

Aletka...u Ciebie to przynajmniej widać stopniowanie i jakie postępy...nono...super...hihi ;D

reklama
hej, Mamusie!
od 2 dni mam takie dziwne twardnienie macicy - nawet 8-10 razy dziennie, szczegolnie czulam je lezac, brzuch robil mi sie b. twardy, nie bylo to uczucie bolesne, ale tez niezbyt przyjemne... w ciagu jednej godziny 3-5 razy :( a potem sie rozchodzilo...

zastanawiam sie jak duzy wplyw na skurcze ma ruchliwosc dziecka, bo moja mala kopie od rana do wieczora...
i boje sie, czy to nie za wczesnie...
zaniepokoilam sie, popedze jutro do doktorka!

pozdrowionka :)
b.

Do góry