reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

reklama
Tak o zdrowiu lepiej. Temat szczepionek niedlugo sie skonczy. Po pierwszych szczepieniach...

Dziewczyny, uporządkowałam listę i mam prośbę, albyście weszły na nią i sprawdziły w "Rozpakowane styczniówki 2009" czy jesteście tam wpisane. Jeżeli nie, lub cos się nie zgadza to prosze o informację. Link do listy: https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2009-f240/lista-styczniowek-16932/#post2816851.

Poza tym co myslicie o watku o uroczystościach w życiu naszych dzieci, czyli o chrzcie, urodzinkach, imieninkach oraz obchodzonych przez nas świetach (Wielkanoc itp.). Mogłybyśmy tam pisac o ubrankach na chrzest, opisywac jak to wygladało, zastnawiac się nad prezentami.

Pozatym mamy watki typowo ciążowe, mogę je tak zostawic, mogę zamknac, mogę zespolic w jeden. Jakieś propozycje? te watki to:
Wakacje w ciąży - w Polsce czy zagranicą
Warszawa - szkoła rodzenia
Nasze Brzucholki
'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala
Cudowne uczucie - ruchy maleństwa
Propozycje imion dla maleństw :-)
Rodzimy - nasze porody, dzieciaczki i życzenia dla rozdwojonych mamuś

Ostatnia edycja:
reklama
Kluliczku!!Jesteś niesamowita, dwója dzieci w domu i jeszcze masz czas na uporządkowywanie tej listy:tak:Podziwiam Cię:-):-):-)U mnie wszystko ok. A ciążowe wątki myśle, że spokojnie mozna w jeden spiąć:)

Do góry