reklama
darinia
Entuzjast(k)a
ja też muszę pochwalić swojego męża bo wykazuje duże zainteresowanie literaturą na tematy ciążowe i dziecięce:-) czasem nawet jak komuś coś mówię a zapomnę jakieś nazwy to on dopowiada :-) tylko biedny trochę się przestraszył jak lekarz powiedział że po 25 mam się nastawić na szpital żal mi się go zrobiło :-(
obawiam się ze moze być z tym problem - łukasz nie miał dosc długo takie kontaktu z Oliwia jakbym chciała i dopiero teraz jak juz od jakiegoś czasu mozna sie z nią porozumiec to bierze ja na kolana i graja w puzzle na kompie albo ją drapie broda nieogoloną po szyjce i ona ma ubaw, albo sie chowają cholerniki rpzede mna gdzies w szafe albo pod kołdre i tylko słysze jak Oli sie chichaZnowu ja od małego się pchałam na motor,żeby mnie ktoś przewiózł,i nawet próbowałam sama jeździc:-) to tak jak ja:-)
Niekat ale faza!U mnie podczas pobytu w sklepie jest to samo ja na lalki,miśki itd.a on na lego i do mnie:"patrz jaki super samochód,kupię sobie i będę na meblach ustawiał"-o.k. jak kupi sobie pod to drugie meble,bo na pewno nie u mnie w pokojuKurde same drogie to jego hobby!Jak idziemy do znajomych albo do rodzinki i chłopcy składają lego to siedzi z nimi,kurde mam nadzieję,że z córą też się będzie w coś tam potrafił bawić.Bo jak ja myślałam,że będzie chłopak to myślałam czym ja będę go zabawiać.A żeby było śmiesznie to ja jak byłam mała nie uznawałam lalek i babskich zabaw,tylko samochody i zabawa z chłopakami z osiedla!I zero sukienek,spódnic,kucyków,spinek itd.-w końcu chcieli Maciusia
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dawaj Ninja - choć widząc Wasze fotki z NK to pewnie przypniecie go pod brzuch i sruuuuuuu ze spadochronem
No za 16 lat to nie ulega wątpliwości, hahahaahahahaha
Ale mój mąż już fantazjuje, ze Tymon będzie z nim pływał po 60 długości basenu a za 18 lat razem pobiegną maraton itp... No ja mam świra, ale on to mnie jednak jeszcze zadziwia po 3 latach małżeństwa...
oo ambitnie;-):-)No za 16 lat to nie ulega wątpliwości, hahahaahahahaha
Ale mój mąż już fantazjuje, ze Tymon będzie z nim pływał po 60 długości basenu a za 18 lat razem pobiegną maraton itp... No ja mam świra, ale on to mnie jednak jeszcze zadziwia po 3 latach małżeństwa...
ninjacorps
Marcóweczka 2008
no tylko on nie bierze pod uwagę, czy Tymon będzie chciał to robić, hahahaahahaha
A jak go o to zapytałam to był zdziwiony i powiedział "a dlaczego miałby nie chcieć?"
no ręce mi opadły...
A jak go o to zapytałam to był zdziwiony i powiedział "a dlaczego miałby nie chcieć?"
no ręce mi opadły...
Ninja wszystko wyjdzie w "praniu", Milo niestety nie podziela wszystkich zainteresowań mężula, jest bardziej indywidualistą ma swoje zainteresowania, ale na szczęście świetnie sie rozumieją i potrafia spędzac ze soba mnóstwo czasu, co bardzo mnie cieszy
Marteczka23
Fan(ka)
Ninja tylko czy mąż bierze pod uwagę,że może nie mieć wtedy kondycji na taki maraton?.Mój brachol jest porucznikiem w woju i nigdy nie mogłam go sobie wyobrazić jako ojca,pomysły też miał takie,że szok.I zawsze mu mówiłam,że współczuję przyszłej żonie i dzieciom bo ich zakatuje,a tu córa ma 1,5roczku a tatuś jej tylko ubraneczka w Smyku kupuje,jest nią zachwycony:-) a żona sobie już go wychowała,na głupi pomysł-cięta riposta:-)no nie poznaję chłopaNo za 16 lat to nie ulega wątpliwości, hahahaahahahaha
Marteczka23
Fan(ka)
Niekat kurde może nie będzie źle!bratanicą chciał się zajmować i zabierać ze sobą,ale,że ona jest taki dzikus-mamincycek,to nie bardzo mógł to realizować:-).W sumie jak chodziliśmy i przyszłam do niego to zawsze po nią leciał na górę i przyprowadzał do nas.Ja się obawiam,że jeżeli wspólna gra na komputerze to będzie Fifa 2008
reklama
Podziel się: