reklama
Agawa25
Fanka BB :)
hello lajdis
wróciłam było fajnie tylko ta pogoda
Agunia wszystkiego najlepszego :-)
Kasia za długa ta prognoza pogody bo jakos tak jesiennie sie nastroiłam ale sierpień to fajnie że cieplutko będzie :-) nie nudzisz się za bardzo ;-)
Mrówcia pytałam czemu nie możesz forumować bo tak kiedys pisałaś ;-) a tak w ogóle to miło się zrobiło jak cię przeczytałam
Nikia nie znikaj już ja się też stęsniłam
co tu komu jeszcze.....
Anitka, Mini biedne te wasze maluchy z zębolami życzę szybkiego przebicia się
no i nie pamiętam więcej już
wróciłam było fajnie tylko ta pogoda
Agunia wszystkiego najlepszego :-)
Kasia za długa ta prognoza pogody bo jakos tak jesiennie sie nastroiłam ale sierpień to fajnie że cieplutko będzie :-) nie nudzisz się za bardzo ;-)
Mrówcia pytałam czemu nie możesz forumować bo tak kiedys pisałaś ;-) a tak w ogóle to miło się zrobiło jak cię przeczytałam
Nikia nie znikaj już ja się też stęsniłam
co tu komu jeszcze.....
Anitka, Mini biedne te wasze maluchy z zębolami życzę szybkiego przebicia się
no i nie pamiętam więcej już
ewelina975
W&E&P
WITAM TARNOWSKIE MAMUŚKI Dawno tutaj nie zaglądałam. Jak tam humorki waszych maleństw dzisiaj? Moja niuńka marudzi dziś jak niewiem moze ta pogoda tak na nią wpływa ?? Pozdrowionka dla Was
Agawa25
Mrówa e tam nie wychodzi nie ma co wychodzic klikaj i juz ;-)
witam nowe mamusie :-) i te powracające tez :-)
moje małe walczy w łóżeczku ze snem ;-) a ja mam wolne jeśli chodzi o marudzenie też troszke dziś był niespokojny ale co najważniejsze mówi mamamamama
witam nowe mamusie :-) i te powracające tez :-)
moje małe walczy w łóżeczku ze snem ;-) a ja mam wolne jeśli chodzi o marudzenie też troszke dziś był niespokojny ale co najważniejsze mówi mamamamama
Super !ale co najważniejsze mówi mamamamama
Ewelina zaglądaj częściej :-)
Agawa25
no super super tylko że mówi to w rozpaczy jak czegoś bardzo chce wie co zadziała na mnie ;-)Super !
Heheno super super tylko że mówi to w rozpaczy jak czegoś bardzo chce wie co zadziała na mnie ;-)
reklama