reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tarnów

Byliśmy z Madzią dziś na szczepieniu.Mam nadzieję,że nie będzie mi gorączkowała ani nic takiego.Dopiero drugą dawkę jej zaszczepiłam bo non stop coś-jak nie szpital to katarek.
Liczę na to, że idzie ku dobremu.
My idziemy w środę na drugie szczepienie bo dzwoniła do nas pielęgniarka że dzisiaj i jutro nie ma lekarza. Przesunięcie mamy z tego samego powodu co Wy.

reklama
Anita głupio było mi tak ciągle coś od Was chcieć.No ale się przełamałam.;-)Może mi się uda nazbierać te 10 etykiet.Prosiłam też koleżanki nie z forum.Ja jeszcze w ogóle nie używam słoiczków, a nie ma sensu na zapas kupować.

Witam :-)
Agunia wszystkiego naj
w tym szczególnym dniu!!!
bukiet33.jpg

Dana to moze sie spotkamy;-) a co do pogody to wogól im sie nie sprawdza :no: jak patrzyłam w srode na czwartek to miało byc 21 st i zachmurozne a w rzeczywistosci było słonecznie i ciepło;-) szkoda ze wczesniej nie pwoiedziałas b miałam troche tych słoiczków a teraz rzadko uzywam:baffled:

Laseczki kochane!!!!

dziękuję pięknie za życzonka tu i na NK....jestescie kochane:tak::tak::tak:
Anusia pozdrów Mariusza i podziękuj mu ode mnie:happy2::happy2::happy2:
mam torcik czekoladowy i placuszek...
:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry