reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

crunch Jeździmy na prywatne kwatery. W tym roku jedziemy do tej samej kobiety co rok temu. (a w ogóle to już trzeci raz)
Co do mówienia, to jak Piotruś zaczynał przedszkole mówił nie wiele i w zasadzie wyłącznie po swojemu. Teraz mówi więcej chociaż dalej nie tak łatwo go zrozumieć i do normalnej mowy mu daleko. Po wakacjach pewnie znowu wybierzemy się do logopedy. (w marcu mówiła, że niektóre dzieci tak po prostu mają i nie przeskoczysz ;-))

reklama
Hej wszystkim :D

Ania ale się chłopaki wywakacjują - super :-) i fajne wyjście mieliście:tak:

Beti super takie wesele z noclegiem :tak:

Crunch ja myślę że z mową Igorka wszystko OK chociaż zawsze to lepiej sprawdzić niż się niepotrzebnie martwić :happy2: niektóre dzieci później zaczynają mówić córka mojej kuzynki zaczęła mówić równo z 3 urodzinami :tak:

Anita ja bym pewnie poszła skonsultować dla spokojności ;-) ale pycha śniadanko :tak:

dziewczyny nie wiecie gdzie jakieś fajne rybaczki można kupić bo wybieram się do miasta i nie wiem gdzie uderzyć :baffled:

Witam :-) Potraficie człowieka zaskoczyć :-) poranne gaduły :-)
kasia widzę, że dobrze nam weekend zorganizowałaś :-D:-D:-D
agawa nie załapałaś się bo już poweekendowo :-p:-p:-p

my powoli szykujemy się do wyjazdu - oby pogoda nam dopisała :cool2:
Widzę ze skorzystałyście z propozycji :-D bo takie pustki ;-)
Agawa w tygodniu tez się coś wymyśli :-D Super że imprezka udana :tak:
Crunch kiedy jedziecie? Pogody, pogody i pogody wam życzę :tak:

Dziewczyny co z tym piffkowym??
Też miałam o to pytać bo chciałam pana męża uprzedzić :-D
Jak nie to chociaż parkowe zróbmy w tym tygodniu :tak:
Beti ale Wam się weselicho szykuje :tak:
Anita zdrówka dla Oskarka :tak: Pierwsza choroba najgorsza ;-)
Ania fajnie że się rozerwaliście :tak:

Zapraszam na ciacho od teściowej ;-)
zdjecie.jpg

dziewczyny nie wiecie gdzie jakieś fajne rybaczki można kupić bo wybieram się do miasta i nie wiem gdzie uderzyć :baffled:
A dzinsowe czy nie?
W sumie nie wiem zenit, Świt, Burek????

Powiem ze wczoraj robiłam rozeznanie kiecek weselnych w Zenicie i całkiem przyzwoity wybór :tak: jedna była super - ekstra się układała na biodrach i brzuchu - bombka - tylko była z bardzo sztywnego materiału i robił się taki kuper :-D:-p

Gdzie zniknęłyście??? :szok::szok::szok:
Sama muszę zjeść ten sernik? :szok:

(Wczoraj teściowa powiedziała mi ze schudłam po czym zapakowała mi dwa pudełka placków) :-p:-D;-)

reklama
Do góry