reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
anitaa84 Zależy jak mocno i często kaszle. Na pewno osłuchać u lekarza nie zaszkodzi. Ale myślę, że jak ma apetyt i dobry humor to nic mu poważnego nie jest.

Dobra - czas na mnie. Pora się ogarnąć do pracy. (na razie jestem piżamowo ;-) )

Miłego dnia

Anita pewnie nie dzieje sie nic poważnego skoro gorączki nie ma, ale jak masz czas i możliwość to sprawdzić nie zaszkodzi. Ja bym poszła chyba..

anitaa84 Rano, po spokojnej nocy bardzo często dzieci więcej kaszlą i mogą mieć też większy katar. Do nosa możesz stosować wodę morską albo homeopatyczny Euphorbium Compositum. (oba są bez ograniczeń czasowych)

hej dziewczyny
dorzucam coś orzeźwiającego na początek dnia ;-)
14103_w658.jpg

kasia widzę, że dobrze nam weekend zorganizowałaś :-D:-D:-D
agawa nie załapałaś się bo już poweekendowo :-p:-p:-p
ania to na ile ich sprzedałaś do rodziców?
beti ja mam to samo - mam jakieś opory z zostawianiem dzieci na dłużej ;-)
a już do teściowej to szkoda gadać :tak::-D
ale z Was wycieczkowicze :tak: super!
anita super śniadanko, czekamy na fotki ogrodu ;-)
agunia ale ten czas leci :-) nas czekają teraz 5 urodzinki (właśnie R myśli nad prezentem;-))

my powoli szykujemy się do wyjazdu - oby pogoda nam dopisała :cool2:

Anita napewno do soboty bedzie dobrze :tak:
Apropo wesele to wczoreaj się właśnie dowiedzieliśmy, że mamy jedno w sierpniu. W Tylmanowej. Młodzi podobno wynajęli gościom z rodziny Panny Młodej pokoje, więc dwudniowy wyjazd się szykuje ;-)

Dziewczyny co z tym piffkowym??

crunch Teraz są dwa tygodnie u teściowej, a w niedzielę przewozimy ich do moich rodziców do końca lipca. Potem odbieramy i jedziemy na dwa tygodnie do Szczawnicy, a potem do końca sierpnia przedszkole.

beti801 To pobalujesz. :tak::tak::tak:

anita myślę, że do soboty wydobrzeje
chociaż tak jak dziewczyny piszą - osłuchać nie zaszkodzi :-)
beti to kolejna wycieczka Wam się szykuje - po weselu może jakaś trasę strzelicie ;-)

Aniu to chłopcy mają wakacje pełne atrakcji :-)
A na wesele to w sumie jeszcze nie wiem czy się wybierzemy, bo ślub o 14 a sklep też do 14 mamy czynny. Trzebaby zamknąć wcześniej ... zobaczymy. ;-)

reklama
crunch Teraz są dwa tygodnie u teściowej, a w niedzielę przewozimy ich do moich rodziców do końca lipca. Potem odbieramy i jedziemy na dwa tygodnie do Szczawnicy, a potem do końca sierpnia przedszkole.

beti801 To pobalujesz. :tak::tak::tak:

widzę, że wszystko doskonale zaplanowane :-)
macie jakieś sprawdzone miejsce w Szczawnicy?
mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie
kiedy Piotruś zaczął mówić dokładnie
bo zaczynam się na poważnie martwic o Igora :-(
nie wiem czy konsultować z logopedą

Do góry