reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Witam weekendowo. :tak:

Ale pogoda. :wściekła/y: Znowu udało nam się zdążyć do domu przed deszczem. I po co tak zimno. :wściekła/y:

madzikm A ja myślałam że twój mąż ma inaczej na imię. :-D:-D:-D Gratulacje dla Zosi za odpieluszenie.

dana-news Zdrówka dla dziewczynek.

kasiadove Czyli ostatni tydzień czerwca będziesz się luzować bez pracy i dziecka. ;-):-)

agunia271 Zdrówka dla Domy i Wojtusia.

Ania heh z tym luzowaniem może być problem, bo mam na głowie spakowanie się w pracy :eek:;-)
Zarezerwowałam właśnie wakacje - uderzamy na Tylicz :-)

dzięki za gratulacje:-) po nocy też suche pampki więc może wkrótce się odważę;-)

minisadzałam ją gdzies od roku, ale nie systematycznie, nie było żadnych efektów, spróbowałam teraz w połowie maja, po prostu zdjęłam pieluchę, 2 dni sikała ne sygnalizując, na trzeci zaczęła wołać a teraz sama przynosi nocnik i się rozbiera:-)

dziewczyny nie straszcie prognozami:confused2: ja się załamię jak nam pogoda nie dopisze nad morzem:eek: z kilka tysiączków nas to wyjdzie więc dobrze by było choć trochę poplażować:sorry:

kasiadoveea Wy na spacerki górskie się nastawiacie?:-)

aniataaaa Morfeusz:-D
zdolną masz tą koleżankę E.G., głosiła referat na konferencji:tak:
mam teraz zajęcia z jej szefową.

kasiaodve/ mrówao wy wyrodne:-p szkoda, że nie mogę dołączyć do szanownego grona;-)

dzięki za gratulacje:-) po nocy też suche pampki więc może wkrótce się odważę;-)

minisadzałam ją gdzies od roku, ale nie systematycznie, nie było żadnych efektów, spróbowałam teraz w połowie maja, po prostu zdjęłam pieluchę, 2 dni sikała ne sygnalizując, na trzeci zaczęła wołać a teraz sama przynosi nocnik i się rozbiera:-)

/>
</p>
Gratuluję! U nas pielucha jeszcze do spania bo Matuś czasami się zapomina i nie zawoła ale ogólnie my to kontrolujemy i pilnujemy :-)

reklama
Madzik to super ze tak szybko poszło :tak: Ja Borysa od czasu do czasu sadzam , choć sama nie wiem czy jest sens ,
Nie chodzi mi o to zeby od razu się do niego załatwiał ,a nieco z nim oswoił , ale może to nie jest dobry pomysł ???:eek::eek::eek::eek::eek:

Karolcia , super że chlopcy zdrowi :tak::tak:

Do góry