reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Witam ranne ptaszki :-)

kawa1.jpg

reklama
Hej wszystkim :)

ale puchyyy :)

ja wczoraj dzień lenistwa zaliczyłam :zawstydzona/y: mieliśmy popołudniu iść na spacer ale jak przyszła burza to pozamiatane było :/

madzik z wielu firm, długo by pisać ;-)

zdróweczka dla dzieciaczków :tak:

hejka
Dana kupowałam przez allegro;-)zaczyna sie alergia u Emilki:baffled::confused2:
Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałam:-D:-pja to chyba juz popołudniowy ptaszek:-D:rofl2:
Miotlica napewno bedzie dobrze:tak: wszystko skonsultujesz i rozwiejesz watpliwosci:tak:

Mysmy tez zaliczyli sypanie ale Dudusia nie brałam bo by nie wytrzymał i dałby popalic:-p powiem szczerze ze ja sama miałam dosc a co dopiero on:sorry: dzis idzie to zobaczymy jak bedzie mu sie podoba bo Mela juz nie moze sie doczekac:laugh2:
a burza wczoraj była niezła:nerd: Mysmy grilowali u znajomych na bakolnie:rofl2:

hej!

karolato Dominiś tak płacze przy odciąganiu? biedaczek:-(

anneczkami się marzy taki dzień lenistwa:happy:

u nas masakra, 6 robotników u góry:confused2:

hejka

Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałam:-D:-pja to chyba juz popołudniowy ptaszek:-D:rofl2:
Dziś nie jestem wyrodna :-D ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy :-DAle będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca :-p potem już zamknięte :laugh2:

Ja zaliczyłam zakupy, nawet nie ma tłumów, wiatr zimny wieje :no:

minia przy jakiej temperaturze podawaliście leki?
nie powinno się przy niższej niż 38,5 bo wirusy szybciej się rozmnażają w niskiej temperaturze;-)

Szczerze , nie wiem przy jakiej :tak: kupiliśmy taki termometr do uszka i czułka i chyba źle mierzył , bo za każdym razem pokazywał inaczej a różnice były nawet o cały stopień , ale jak miał tak ponad 38 ( bo to już było po nim czuć , taki był gorący ) to podawaliśmy mu syrop... tak trzy razy na dobę wypadało

Gratuluje mądrej córki , szybko się nauczyła korzystać z nocnika :tak: sadzałaś ją wcześniej ??

Miotlica
dużo dzieci nie lubi leżeć na brzuszku , mój też na początku tolerował tylko mój i męża brzuch :-D
Więc trudno się dziwić ze słabo unosi główkę skoro nie ma jak jej wyćwiczyć . Co innego jak by mimo czestego kładzenia na brzuszku nie chciała jej unosić . Ja myślę ze nie masz się co martwić :tak::tak::tak:

Kiedy do cholery będzie normalne lato :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś nie jestem wyrodna :-D ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy :-DAle będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca :-p potem już zamknięte :laugh2:
Kasiu tłumy przesżły w srode pewnie;-)ja tez wyrodna i chodzi do konca;-)

reklama
bo żadne dziecko tego nie lubi:confused2::confused2::confused2:W tez płacze....
zaczął troche pokasszliwać ale daje syropy i przejdzie:baffled:mam nadzieje:confused2:

Do góry