reklama
anneczka1983
Fanka BB :)
Hej wszystkim
ale puchyyy
ja wczoraj dzień lenistwa zaliczyłam mieliśmy popołudniu iść na spacer ale jak przyszła burza to pozamiatane było :/
madzik z wielu firm, długo by pisać ;-)
zdróweczka dla dzieciaczków
ale puchyyy
ja wczoraj dzień lenistwa zaliczyłam mieliśmy popołudniu iść na spacer ale jak przyszła burza to pozamiatane było :/
madzik z wielu firm, długo by pisać ;-)
zdróweczka dla dzieciaczków
hejka
Dana kupowałam przez allegro;-)zaczyna sie alergia u Emilki
Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałamja to chyba juz popołudniowy ptaszek
Miotlica napewno bedzie dobrze wszystko skonsultujesz i rozwiejesz watpliwosci
Mysmy tez zaliczyli sypanie ale Dudusia nie brałam bo by nie wytrzymał i dałby popalic powiem szczerze ze ja sama miałam dosc a co dopiero on dzis idzie to zobaczymy jak bedzie mu sie podoba bo Mela juz nie moze sie doczekac
a burza wczoraj była niezła Mysmy grilowali u znajomych na bakolnie
Dana kupowałam przez allegro;-)zaczyna sie alergia u Emilki
Kasiu posłałas Karolinke do przedszkola? ja wyrodna to poslałamja to chyba juz popołudniowy ptaszek
Miotlica napewno bedzie dobrze wszystko skonsultujesz i rozwiejesz watpliwosci
Mysmy tez zaliczyli sypanie ale Dudusia nie brałam bo by nie wytrzymał i dałby popalic powiem szczerze ze ja sama miałam dosc a co dopiero on dzis idzie to zobaczymy jak bedzie mu sie podoba bo Mela juz nie moze sie doczekac
a burza wczoraj była niezła Mysmy grilowali u znajomych na bakolnie
Dziś nie jestem wyrodna ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy Ale będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca potem już zamkniętehejka
Ja zaliczyłam zakupy, nawet nie ma tłumów, wiatr zimny wieje
Mini55
&&&&&
minia przy jakiej temperaturze podawaliście leki?
nie powinno się przy niższej niż 38,5 bo wirusy szybciej się rozmnażają w niskiej temperaturze;-)
Szczerze , nie wiem przy jakiej kupiliśmy taki termometr do uszka i czułka i chyba źle mierzył , bo za każdym razem pokazywał inaczej a różnice były nawet o cały stopień , ale jak miał tak ponad 38 ( bo to już było po nim czuć , taki był gorący ) to podawaliśmy mu syrop... tak trzy razy na dobę wypadało
Gratuluje mądrej córki , szybko się nauczyła korzystać z nocnika sadzałaś ją wcześniej ??
Miotlica dużo dzieci nie lubi leżeć na brzuszku , mój też na początku tolerował tylko mój i męża brzuch
Więc trudno się dziwić ze słabo unosi główkę skoro nie ma jak jej wyćwiczyć . Co innego jak by mimo czestego kładzenia na brzuszku nie chciała jej unosić . Ja myślę ze nie masz się co martwić
Kiedy do cholery będzie normalne lato
Kiedy do cholery będzie normalne lato
No ja tez zaczynam się niecierpliwić
Madzik i ja gratuluję Zosi pożegnania z pieluszką :-)
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
hej!
karolato Dominiś tak płacze przy odciąganiu? biedaczek:-(
anneczkami się marzy taki dzień lenistwa
u nas masakra, 6 robotników u góry
Niestety też. Chociaż na początku było w miarę oki.
Kasiu tłumy przesżły w srode pewnie;-)ja tez wyrodna i chodzi do konca;-)Dziś nie jestem wyrodna ale chyba tylko dlatego że K w zeszłym tyg nie chodziła i jeszcze antybiotyk kończy Ale będę na tyle wyrodna ze będę ją posyłać przez pierwszy tydzień wakacji tzn do końca czerwca potem już zamknięte
reklama