reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

zreszta wprost uwielbiam tez Muszyne, gdzie Sławek ma babcie...nie wiem dlaczego ale ten klimat, spokoj w sumie...strasznie lubie tam jeździć:sorry:pewnie w ktorys weekend skoczymy tam:eek::eek::eek::happy:

reklama
ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)

hej :)
Fajnie macie z tymi wakacjami. My w tym roku tylko niedzielne wyskoki ;-):-D

Karola fajnie, że dzieciaki zdrowe :tak:Gratulujemy ząbków!! :-)
Madzik Zosi gratulujemy odpieluszenia :tak:
Miotlica super zdjęcie :-) Pobiegałby po takiej łące :-)
Agawa gratulacje zakończenia pracy :-)
Kasiudove, Mrówa fajnie, że się dziewczynkom nadało sypanie kwiatków :-) Kuba niestety nie dzwonił na procesji, bo była o 4 i akurat burza szalała :baffled:
Agunia nie przejmuj sie "starszą miłą panią" (czyt starą zrzędliwą jędzą ) Głupia jakaś! :angry:

karolcia-83 Gratulacje ząbków

beti801 Może z jedną sobotę jeszcze urwiecie na jakiś wypadzik. ;-)

madzikm Pytałaś o zajęcia adaptacyjne - my chodziliśmy. Były chyba przez 3 dni po 2 godziny - wspólna zabawa rodziców, dzieci i pań, pań z dziećmi, rysowanie, swobodne oglądanie sali, wyjście do ogrodu. Takie tam.

miotlicaale widok:happy: bliskie mi Twoje okolice, mam przyjaciółkę w Kowalowej;-)
To fajnie, że kojarzysz moje tereny...

Byliśmy na procesji..."miła starsza kobieta" objechała mnie ze W dzwonil w kosciele:laugh2:na szczescie odcielam sie skutecznie jej:rofl2::rofl2::rofl2:
Właśnie, jak to jest, że są cudowne babcie z przetworami, humorem i mądrością, a są też stare jędze...

ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)

Gratuluję ząbków! Bardzo wcześnie! To może dlatego Natalka tak niemiłosiernie się ślini od paru dni...

Witam :-) Sobotnio i pizamowo ;-):-D

sniadanie.jpg

Wybierałam się na miasto z Kubą, bo mi się wczoraj sandały całkiem wykończyły, ale zimno jakoś strasznie i nieprzyjemnie na polu :eek: Chyba wezmę się za porządki ;-)

reklama
dzięki dziewczynki za gratulacje

agawaja mam parasolkę, tyle, że nie ręczę za nią, niby nowa ale straszny dziad, czasem są problemy z rozłożeniem:baffled:
jednak działa więc jakbyś chciała to śmiało;-)
hej Madzik pw
Agawa ja nie mam parasolki :no: Szwecja - fajnie :-) Z jakiegoś biura jedziecie?
z najlepszego :-D do mojej mamy :tak:dzięki za odpowiedź ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry