reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)
Beti801
Fanka BB :)
hej
Fajnie macie z tymi wakacjami. My w tym roku tylko niedzielne wyskoki ;-)
Karola fajnie, że dzieciaki zdrowe Gratulujemy ząbków!! :-)
Madzik Zosi gratulujemy odpieluszenia
Miotlica super zdjęcie :-) Pobiegałby po takiej łące :-)
Agawa gratulacje zakończenia pracy :-)
Kasiudove, Mrówa fajnie, że się dziewczynkom nadało sypanie kwiatków :-) Kuba niestety nie dzwonił na procesji, bo była o 4 i akurat burza szalała
Agunia nie przejmuj sie "starszą miłą panią" (czyt starą zrzędliwą jędzą ) Głupia jakaś!
Fajnie macie z tymi wakacjami. My w tym roku tylko niedzielne wyskoki ;-)
Karola fajnie, że dzieciaki zdrowe Gratulujemy ząbków!! :-)
Madzik Zosi gratulujemy odpieluszenia
Miotlica super zdjęcie :-) Pobiegałby po takiej łące :-)
Agawa gratulacje zakończenia pracy :-)
Kasiudove, Mrówa fajnie, że się dziewczynkom nadało sypanie kwiatków :-) Kuba niestety nie dzwonił na procesji, bo była o 4 i akurat burza szalała
Agunia nie przejmuj sie "starszą miłą panią" (czyt starą zrzędliwą jędzą ) Głupia jakaś!
ania.chlopcy
karolcia-83 Gratulacje ząbków
beti801 Może z jedną sobotę jeszcze urwiecie na jakiś wypadzik. ;-)
madzikm Pytałaś o zajęcia adaptacyjne - my chodziliśmy. Były chyba przez 3 dni po 2 godziny - wspólna zabawa rodziców, dzieci i pań, pań z dziećmi, rysowanie, swobodne oglądanie sali, wyjście do ogrodu. Takie tam.
beti801 Może z jedną sobotę jeszcze urwiecie na jakiś wypadzik. ;-)
madzikm Pytałaś o zajęcia adaptacyjne - my chodziliśmy. Były chyba przez 3 dni po 2 godziny - wspólna zabawa rodziców, dzieci i pań, pań z dziećmi, rysowanie, swobodne oglądanie sali, wyjście do ogrodu. Takie tam.
miotlica
To fajnie, że kojarzysz moje tereny...miotlicaale widok bliskie mi Twoje okolice, mam przyjaciółkę w Kowalowej;-)
Właśnie, jak to jest, że są cudowne babcie z przetworami, humorem i mądrością, a są też stare jędze...Byliśmy na procesji..."miła starsza kobieta" objechała mnie ze W dzwonil w koscielena szczescie odcielam sie skutecznie jej
ja też bardzo się cieszę :-) jeszcze przez 2 dni mam dawać im syropki ale to tak na dokończenie leczenia. Dodatkowo pan doktor potwierdził to co podejrzewałam, Miniowi wyszły już na pół milimetra dolne 2 jedynki :-)
Gratuluję ząbków! Bardzo wcześnie! To może dlatego Natalka tak niemiłosiernie się ślini od paru dni...
reklama
Agawa25
dzięki dziewczynki za gratulacje
hej Madzik pwagawaja mam parasolkę, tyle, że nie ręczę za nią, niby nowa ale straszny dziad, czasem są problemy z rozłożeniem
jednak działa więc jakbyś chciała to śmiało;-)
z najlepszego do mojej mamy dzięki za odpowiedź ;-)Agawa ja nie mam parasolki Szwecja - fajnie :-) Z jakiegoś biura jedziecie?
Ostatnia edycja: