reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

Hejka!

miotlicaze wszech miar polecam dr Józefowicza, przyjmuje na Mostowej, 80 zł pierwsza wizyta. Badał naszą córę i nas uspokoił.
Gdyby się okazało, że ma obniżone napięcie to służę pomocą w kwestii rehabilitantów w Tarnowie.
Wydaje mi się, że pediatra powinien to ocenić, może nie rzeba do neurologa.
Wszystkiego dobrego dla Córci!

mrówaa jaki Melcia ma strój do sypania? krakowski czy biała sukieneczka? ja nie spotkałam nigdzie krakowskiego i ciocia uszyje Zosi, pochwalę się:-)

agawazobaczysz jaką pustkę poczujesz po obronie pracy, przez kilka dni nie będziesz mogła się odnaleźć:-D i czasu tyle przybędzie - bajer;-)

minia przy jakiej temperaturze podawaliście leki?
nie powinno się przy niższej niż 38,5 bo wirusy szybciej się rozmnażają w niskiej temperaturze;-)

aniamoc atrakcji u Was ostatnio:-)

Chodziłyście z dziećmi na dni adaptacyje do przedszkola? jak to wyglądało?

reklama
dzięki dziewczyny nie było źle jeszcze parę poprawek tam kropka tam przecinek i gotowe mam w poniedziałek przywieść już oprawione do podpisu :-) dziś strajkuję:tak: trzeba sobie dać na luz :-D

Hej wszystkim :-)

padam na twarz po dzisiejszym dniu, zakupy, sprzątanie itp .... nic mi się nie chce :zawstydzona/y:

Agawa wielkie gratulacje bardzo szybko Ci poszło :tak: BRAVO

Miotlica ja też nie pamiętam kiedy Marcel trzymał głowę ale na pewno nie był jakimś siłaczem na początku, skonsultować nie zaszkodzi:tak:

Witam :-)
Agawa to super ze załatwiłaś a pani promotorka nie wywinęła numeru :-) Zdolna z Ciebie bestyja :-)
Madzik u nas były takie zajęcia - były zabawy w ogrodzie, rysowanie kredą itp :tak:

Kurcze ciekawe jaki numer pogoda wywinie nam jutro? :wściekła/y: Karola już nie może doczekać się sypania i dziś "próbowała" w domu :-D

Hejka!

miotlicaze wszech miar polecam dr Józefowicza, przyjmuje na Mostowej, 80 zł pierwsza wizyta. Badał naszą córę i nas uspokoił.
Gdyby się okazało, że ma obniżone napięcie to służę pomocą w kwestii rehabilitantów w Tarnowie.
Wydaje mi się, że pediatra powinien to ocenić, może nie rzeba do neurologa.
Wszystkiego dobrego dla Córci!

Madzik - a masz jakiś nr tel do tego lekarza? Może być na priv.I jeśli dobrze rozumiem, to on przyjmuje prywatnie i nie trzeba skierowania?

Dzięki Dziewczyny raz jeszcze za rady i wsparcie - niestety Natalia nawet na moich udach nie chce podnosić główki...

Agawa - a jaką pracę bronisz - mgr? I kiedy? Trzymam kciuki.

Hejka !!!

Anitka to super promocja:tak::tak:;-);-)a zapomnialam Ci napisać-śliczny Oskarek w avatarku:tak::tak:
Agawa no to super:laugh2::laugh2:jeszcze tylko obrona i koniec:-):-)
Kasiu he he to miałas ubaw z tym Karolci probowaniem:happy:

a ja dziś sie nie wybieralam na procesje bo wiedziałam że tak bedzie...byliśmy tylko w kościółku na 12.00 od kilku lat na Boze Ciało zawsze pada po poludniu:baffled::baffled::baffled:
za to jutro sie wybieramy na procesje na pewno:sorry::sorry:

Witam
Dana a co u Was w ogóle?
u nas w sumie ok.
Byliśmy z E u alergologa-dostała wziewy.Coraz ładniej oddycha.Madzia znów ma katar i troche kaszle.Na razie stanęło na syropku jak się pojawi gorączka to mam włączyć antybiotyk.Mam nadzieję że się obędzie.
Madzia gdzie kupowałaś dla dzieci krzesełko na rower?Allegro???

Ech Danusia...u nas tez katary i kaszel troche u Domy:crazy::crazy::crazy::crazy:zobaczymy co bedzie dalej:confused2:do szkoły został tylko tydzień jeszcze:tak:

reklama
Witam :-)
To ja pogodowo - jest koszmarna - jak takie lato ma być to dziękuję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas procesja o 17tej, więc było już po burzy i piorunach ;-):angry:

Danusia, Agunia zdrówka dla dzieciaków :tak:

Do góry