reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

hej :-)
Mrówa jak na gwarancji to spoko, naprawią usterke i bedzie ok :tak:
Agunia dzięki ;-) To P sie skontaktuje ze S pewnie po weekendzie i się juz jakos dogadają miedzy sobą ;-)
Kasiu zdrówka dla Karoli! Napisz jak tam po lekarzu! :tak:
Anita fajnie, że Oskarek taki grzeczny :tak:

Wczoraj bylismy na festynie u Kuby w przedszkolu :tak:Pogoda dopisała i nawet fajnie było :tak::-)

reklama
Mini moja teściowa tez siedzi w komisji tylko nie w Tarnowie ;-) Dobrze, że to na zmiany podzielone, bo przez cały dzień to z nudów możnaby paść ;-)

he he Beti oki jasne;-);-);-)
no przez cały dzień to rzeczywiście nuuuda:-pmoja tesciowa siedziała kilka lat temuze szwagrem:happy:

Chyba sie pogodoa trochę poprawia :-) Słonko wyszło i nawet cieplej trochę :-)
Idę umyć głowę i się wkońcu ubrać, bo dalej w pizamie paraduję :szok::sorry:

Aha! Agunia robiłam te kotleciki z jajek :tak:Bardzo dobre :-)

Beti pobiłaś moje piżama party :-D

Mrowa ostro pojechałaś :laugh2:

Po lekarzu, cóż... dobrze ze poszłyśmy - zapalenie gardła i krtani. Dostała klacid. Ja wzięłam zwolnienie na pon i wtorek (w środę zostanie z wujkiem ;-)) i mam bardzo dłuugi weekend ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiu no to faktycznie dobrze, że poszłyście :tak: Poodpoczywacie w domku razem i napewno szybko przejdzie! Zdrówka dla Karolki! :tak:

oooo Kasiu to już prawie Ci się zaczął ten weekend:-(zdrówka dla Karolci...nie dziwne że te dzieci chorują jak taka pogoda

Beti to bardzo się cieszę:tak:;-)a wiesz co zrobiłam pyszna jajeczna paste, dodam przepis bo do pomidorka jest rewelka :laugh2::laugh2:

W zasnął mi;-):tak::tak:wiec u mnie baaaardzo cicho:-Da ja mam mega lenia i chodze w dresie:-p:-p:-pchoć i tak dzis poszwy upralam, przebrałam nowe i juz suche poskladalam...moze choc odkurzyc mi sie jeszcze uda:-p
alezmi sie dzis nic nie che:baffled::baffled::eek::eek:

Kasiu wybacz:zawstydzona/y:;-) Zdrowka dla Karolinki dobrze ze intuicja cie nei zawiodła i poszłas do lekarza:tak:
Agunia to o leniu nie moze byc mowy;-)
Beti dobrze ze nie padało i festyn sie udał:tak::-)

reklama
W zasnął mi;-):tak::tak:wiec u mnie baaaardzo cicho:-Da ja mam mega lenia i chodze w dresie:-p:-p:-pchoć i tak dzis poszwy upralam, przebrałam nowe i juz suche poskladalam...moze choc odkurzyc mi sie jeszcze uda:-p
alezmi sie dzis nic nie che:baffled::baffled::eek::eek:
ja zagoniłam Kubę do odkurzania :szok::-D trzeba mieć jakieś obowiązki nie?:tak:

my juz po spacerku troche pokropiło na nas ale szybko mineło ;-)trzeba się za czwarty rozdział brać :eek::baffled::no:

Kasia zdrówka dla Karolki :happy:
Beti801 to ładnie popiżamowałaś dziś :laugh2:
mrówa udanych odwiedzin :-)
zmykam...

Do góry