Bo nie ma ;-)o matko , a któraś się skarżyła ze ostatnio nie ma tu ruchu
reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Dzień dobry.
Za chwilę wybieramy się po pantofle dla Piotrka i buty dla Miśka. (namierzyłam wczoraj dziurę w podeszwie, musiała w tygodniu się pojawić). A potem się zastanowimy czy wybierzemy się na Paradę Smoków bo chmury straszą.
Jeszcze w planach na kiedyś są Potwory kontra Obcy w CinemaCity.
kasiadove Zdrówka dla Karolci.
anitaa84 Odpukuj w niemalowane, bo z Oskarka aniołek.
mini55 E to, co było wczoraj to i tak nic w porównaniu do naszych możliwości. Bywało duuuuuużo więcej.
Za chwilę wybieramy się po pantofle dla Piotrka i buty dla Miśka. (namierzyłam wczoraj dziurę w podeszwie, musiała w tygodniu się pojawić). A potem się zastanowimy czy wybierzemy się na Paradę Smoków bo chmury straszą.
Jeszcze w planach na kiedyś są Potwory kontra Obcy w CinemaCity.
kasiadove Zdrówka dla Karolci.
anitaa84 Odpukuj w niemalowane, bo z Oskarka aniołek.
mini55 E to, co było wczoraj to i tak nic w porównaniu do naszych możliwości. Bywało duuuuuużo więcej.
Mini55
&&&&&
Kasiadove dużo zdówka dla Karoli
Anita "dziękibogu" bo już się bałam ze coś ze mną nie tak ;-)
Aniu , ;-) to szalone jesteście dziewczyny , powodzenia na zakupach
A ja poszukuje na gwałt jakiejś "garsonki" , jestem w komisji wyborczej i nie mam się w co ubrać włąsnie sobie uświadomiłam ze tam trza na elegancko ,a ja mam tylko strój na zakończenie roku szkolnego z czasów liceum Właśnie obdzwaniam rodzinę i znajomych
Anita "dziękibogu" bo już się bałam ze coś ze mną nie tak ;-)
Aniu , ;-) to szalone jesteście dziewczyny , powodzenia na zakupach
A ja poszukuje na gwałt jakiejś "garsonki" , jestem w komisji wyborczej i nie mam się w co ubrać włąsnie sobie uświadomiłam ze tam trza na elegancko ,a ja mam tylko strój na zakończenie roku szkolnego z czasów liceum Właśnie obdzwaniam rodzinę i znajomych
Normalnie jakby mojego słyszałaja nie idę
na wybory prezydenckie czy do sejmu chodzę bo się łudzę, że coś się zmieni w naszym kraju ale do PE nikomu ulatwiac drogi nie bede bo nic nie zdzialaja tam jak zwykle tylko po kase ida, takie moje zdanie
:-d:-d:-dpozdrów męża:-d
Mini55
&&&&&
Mini to o której musisz wstać? Ciekawe czy będziecie mieli ruch?
A wy dziewczyny głosujecie?
Ja mam ochotę pójść ale mnie mąż podburza
nie wiem o której , bo podobno mają być dwie zmiany : ranna i popołudniowa
ale jak się załapie na ranną to pewnie 5, 6 będę musiała tam być
Ja jestem anty-polityczna nigdy nie głosowałam ,
Mój mąż się śmieje ,ze jestem jak rasowy polityk , w politykę angażuję się tylko za pieniądze
reklama
Ja mam jednego kandydata :-) jego hasło wyborcze "Jedyny z Tarnowa" ;-) Akurat miałam okazję spotkać go parę razy osobiście :-)witam :-)
ja się na wybory wybieram :-) tylko jeszcze nie wiem na kogo głosować ;-)