reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarnów

reklama
Dzień dobry.

Za chwilę wybieramy się po pantofle dla Piotrka i buty dla Miśka. (namierzyłam wczoraj dziurę w podeszwie, musiała w tygodniu się pojawić). A potem się zastanowimy czy wybierzemy się na Paradę Smoków bo chmury straszą.
Jeszcze w planach na kiedyś są Potwory kontra Obcy w CinemaCity.

kasiadove Zdrówka dla Karolci.

anitaa84 Odpukuj w niemalowane, bo z Oskarka aniołek.

mini55 E to, co było wczoraj to i tak nic w porównaniu do naszych możliwości. :tak::tak::tak:Bywało duuuuuużo więcej. :tak::tak::tak:

Kasiadove dużo zdówka dla Karoli

Anita "dziękibogu" bo już się bałam ze coś ze mną nie tak ;-) :-D

Aniu
, ;-) to szalone jesteście dziewczyny , powodzenia na zakupach

A ja poszukuje na gwałt jakiejś "garsonki" , jestem w komisji wyborczej i nie mam się w co ubrać :szok: włąsnie sobie uświadomiłam ze tam trza na elegancko ,a ja mam tylko strój na zakończenie roku szkolnego z czasów liceum :szok::szok::szok: Właśnie obdzwaniam rodzinę i znajomych

Mini to o której musisz wstać? :szok: Ciekawe czy będziecie mieli ruch?

A wy dziewczyny głosujecie?
Ja mam ochotę pójść ale mnie mąż podburza :wściekła/y::-D

Ania to dzis ta parada ? szkoda że daleko bo bym Kubusia wzięła właśnie skończył czytać księgę smoków to na pewno by chętnie poszedł :sorry: to jak będziesz to porób zdjęcia :-)

Mini to o której musisz wstać? :szok: Ciekawe czy będziecie mieli ruch?

A wy dziewczyny głosujecie?
Ja mam ochotę pójść ale mnie mąż podburza :wściekła/y::-D

nie wiem o której , bo podobno mają być dwie zmiany : ranna i popołudniowa
ale jak się załapie na ranną to pewnie 5, 6 będę musiała tam być

Ja jestem anty-polityczna :-D nigdy nie głosowałam ,
Mój mąż się śmieje ,ze jestem jak rasowy polityk , w politykę angażuję się tylko za pieniądze :-D:-D

reklama
Do góry