reklama
termin miałam na 30-tego czerwca, urzodziłam 17. Chodziłam do szkoły chyba od końca marca regularnie na wszystkie 8 zajęć:-)a owszem chodziłam :-) na kiedy miałaś termin ?? Którego urodziłaś ??
llaria mam nadzieje i ja sobie dobrze poradzić , mam ułatwione zadanie bo tylko na 6h wracam .
Dana ,Karolcia witam również,
Musiałyśmy się widzieć. Czasem chodizłam z mężem.
To juz wiem dlaczego sprzątam po łepkacha mój future husband dzis wraca więc muszę się starać bo jeszcze nie jesteśmy małżenstwem;-);-)

o co chodzi z tą pończochą?mnie sie skonczyły worki do okurzaczamusiałabym jechac do miasta zeby kupic bo oczywiscie w okolicy nigdzie nie ma
zastosuję myk z pończochą na rurę;-) juz raz sprawdzony![]()
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Gorączka właściwie już minęła. Nad ranem miał jeszcze 37,3 ale to już jest oki więc z syropu zrezygnowałam. Ma jedną kropkę ropną na języku ale dałam mu sok pomarańczowy to może nie zrobi mu się nic więcej.Karolcia a jak tam u was gorączka minęła?
kupiłam sobie te foremki do lodów i mam trzy zrobione z sokiem kaktus :-) i trzy z jogurtem do piciaciekawa jestem bardzo jak smakują te z jogurtem bo takich jeszcze nie robiłam ;-)a pisali jeszcze że z coli można zrobić.
na razie...
W Lidlu kupiłaś te pojemniki? Ja mamę tam wysłałam bo jakoś ciężko mi się tam wybrać

Agawa25
Fanka BB :)
To juz wiem dlaczego sprzątam po łepkach![]()

karolcia w lidlu

mrowa a co ślinka ci cieknie

Anita to szybko wraca :-) i ty zdążyłaś nabałaganić

Kasia widzę skapitulowała z tym wózkiem

E tam szczera prawda ;-)
to był żart oczywiście![]()

Skoro zniżka przysługuje na dziecko do pierwszego roku życia to Ci oddajęKasia widzę skapitulowała z tym wózkiem![]()
![]()

Ale ma pyszną rybkę na obiad

Tak, tak to chorobaide jeszcze tylko umyc okno u Oskara zeby cos widział:-)

reklama
agawa zapraszam do mnie to zobaczysz jak się samo błagani![]()
Agawa nie idź