Lata praktykiaaaa to taki myk
ładnie ich wyszkoliłaś:-)
reklama
ania.chlopcy
Fanka BB :)
Dzień dobry weekendowo.
anitaa84 A ty się na niego nie skusisz? ;-):-) Nie znałam tego patentu.
kasiadove A w nomi takich prostych metalowych regałów nie znajdziesz? Wydało się.
anitaa84 A ty się na niego nie skusisz? ;-):-) Nie znałam tego patentu.
kasiadove A w nomi takich prostych metalowych regałów nie znajdziesz? Wydało się.
ania.chlopcy
ale na kogo?:-)
no na rowero-wózek. :-):-):-) W końcu nie byle jaki rabat. :-):-):-)
ania.chlopcy
anitaa84 A to już zależy od Kasi. ;-)
A w kwestii rowerków to dla maluchów koleżanka z rówieśniczego poleca rowerki biegowe. Najlepiej z podnóżkiem - coś w tym stylu: ROWEREK BIEGOWY DZIECIĘCY BEZ PEDAŁÓW,JEŹDZIK (655048770) - Aukcje internetowe Allegro
Ona kupiła dla swojego dwulatka taki i w ubiegłym roku już Pawełek próbował na normalnym bez bocznych kółek, a w tym już normalnie jeżdzi na 16". (4 latek)
A w kwestii rowerków to dla maluchów koleżanka z rówieśniczego poleca rowerki biegowe. Najlepiej z podnóżkiem - coś w tym stylu: ROWEREK BIEGOWY DZIECIĘCY BEZ PEDAŁÓW,JEŹDZIK (655048770) - Aukcje internetowe Allegro
Ona kupiła dla swojego dwulatka taki i w ubiegłym roku już Pawełek próbował na normalnym bez bocznych kółek, a w tym już normalnie jeżdzi na 16". (4 latek)
anitaa84 A ty się na niego nie skusisz? ;-):-)
ale na kogo?:-)
no na rowero-wózek. :-):-):-) W końcu nie byle jaki rabat. :-):-):-)
Witać ze za mężem stęskniona
Ania właśnie muszę zobaczyć w Nomi i w Mrówce ;-)
reklama
Agawa25
no proszę jak się imprezka rozkręciła beze mnie :-) ja już nie leniu****e ;-) sprawdzam czy na mnie też działa zjadłam lodzika i powiem wam że ze soku lepsze niż z jogurtu teraz truskawki zmiksowane będziemy testować
Kasia na kiedy te regały?
Kasia na kiedy te regały?